Απειλές κατά της σωματικής της ακεραιότητας προκειμένου να μη μιλήσει δημόσια για τη σεξουαλική της σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι δέχθηκε η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.

Στη συνέντευξή τους που μεταδόθηκε από την εκπομπή 60 Λεπτά του CBS, η Στέφανι Κλίφορντ, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, διαβεβαίωσε ότι είχε σεξουαλικές συνευρέσεις με τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ τον Ιούλιο του 2006.

Η Ντάνιελς αφηγήθηκε ότι ήλθε σε επαφή μαζί της το κουτσομπολίστικο περιοδικό In Touch το 2011, τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία επαφή της με τον Τραμπ, για να της κάνει ερωτήσεις όσον αφορά τη σχέση τους.

Υποστήριξε ότι είχε δεχθεί τότε να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες για τη σχέση έναντι 15.000 δολαρίων. Μετά τις απειλές ενός εκ των πλέον εμπίστων δικηγόρων του Τραμπ, του Μάικλ Κοέν, ότι θα προχωρούσε σε μήνυση, το περιοδικό τελικά επέλεξε να μη δημοσιεύσει το κείμενο, διευκρίνισε το CBS. Η ηθοποιός είπε ότι μερικές εβδομάδες αργότερα, την πλησίασε ένας άγνωστος σε χώρο στάθμευσης στο Λας Βέγκας, ενώ είχε μαζί της την κόρη της, μηνών τότε.

«Άσε ήσυχο τον Τραμπ. Ξέχνα αυτή την ιστορία», της είπε ο άγνωστος, ανέφερε η ηθοποιός. «Είναι πολύ όμορφο αυτό το μικρό κοριτσάκι», συνέχισε, κοιτώντας την κόρη της. «Θα ήταν κρίμα αν κάτι συνέβαινε στη μητέρα του», συμπλήρωσε πριν να φύγει, σύμφωνα πάντα με την Ντάνιελς.

 

Η πορνοστάρ εξήγησε ότι δεν επικοινώνησε με την αστυνομία για το περιστατικό, διότι «φοβήθηκε».

Τον «χτύπησα στα μαλακά» με περιοδικό…

Στην ίδια συνέντευξη η Ντάνιελς θυμήθηκε πόσο του άρεσε του Τραμπ «να μιλά για τον εαυτό του» και μια φορά της έδειξε ένα αντίτυπο του περιοδικού Forbes με εκείνον στο εξώφυλλο, με τον οποίο, όπως υποστήριξε, τον χτύπησε «στα μαλακά» στο πλαίσιο ερωτικού παιχνιδιού .

«Όλα άρχισαν με εκείνον να μιλά για τον εαυτό του. Μου λέει: “Είδες το νέο μου περιοδικό;

Κι εγώ του λέω “σε φτιάχνει αυτό;”

Με κοίταξε σαν να μην καταλάβαινε τι του έλεγα. Σαν να του έλεγα “το να μιλάς για τον εαυτό σου σε φτιάχνει;”. Και μετά του λέω “Κάποιος πρέπει να πάρει αυτό το περιοδικό και να σου τις βρέξει”. Ποτέ δεν θα ξεχάσω το βλέμμα του. Ήταν σαν να…, δεν νομίζω να του μίλησε ποτέ κανείς έτσι, ειδικά μια νέα γυναίκα σαν κι εμένα. Και του λέω “Δώστο μου αυτό” και θυμάμαι να μου λέει “Δεν θα το τολμούσες, έτσι;”.

“Δώστο μου”, του λέω και πράγματι το έκανε. Του λεώ “γύρνα και κατέβασέ τα .»

Ο Τραμπ κατέβασε στη συνέχεια τα παντελόνια, υποστήριξε η Ντάνιελς συνεχίζοντας: «Γύρισε, λοιπόν, κατέβασε λίγο τα παντελόνια του -ξέρεις φορούσε εσώρουχο κτλ και του έδωσα μερικές».

«Κάναμε σεξ χωρίς προφυλακτικό»

Η Ντάνιλες είπε ακόμη ότι τον ρώτησε για τον γάμο του με την τρίτη του γυναίκα, τη Μελάνια και την πρόσφατη [τότε] γέννηση του νεότερου παιδιού τους, του Μπάρον λίγες εβδομάδες προτού κοιμηθεί, όπως λέει, μαζί του.

«Το παραμέρισε το θέμα», είπε. «Καλά, καλά, μην ανησυχείς γι’ αυτό. Ούτε που… κοιμόμαστε χωριστά και άλλα τέτοια».

Η Ντάνιελς είπε ότι δείπνησε με τον Τραμπ. Επιστρέφοντας κάποια στιγμή από την τουαλέτα τον είδε να την περιμένει στο κρεβάτι. Και πρόσθεσε: «Τότε συνειδητοποίησα σε τι είχα μπλέξει».

Ερωτηθείσα αν ήθελε να κάνει σεξ με τον Τραμπ απάντησε: «Όχι. Αλλά δεν είπα όχι. Δεν είμαι θύμα. Ήταν απολύτως συναινετικό».

«Εργάζεσαι σε μια βιομηχανία όπου είναι θέμα τα προφυλακτικά. Εκείνος χρησιμοποίησε;», ρωτήθηκε. «Όχι», ήταν η απάντησή της.

Η συνέντευξη φέρνει σε ακόμη πιο άβολη θέση τον Ντόναλντ Τραμπ, αν και δεν περιείχε ουσιαστικά καμία νέα αποκάλυψη.

Η ηθοποιός και σκηνοθέτις πορνογραφικών ταινιών μίλησε για πρώτη φορά δημόσια αναφορικά με τη σεξουαλική της σχέση με τον Τραμπ μετά τις σχετικές αποκαλύψεις από την εφημερίδα The Wall Street Journal τον Ιανουάριο. Η οικονομική εφημερίδα είχε αναφερθεί τότε στην εξωσυζυγική σχέση του νυν προέδρου των ΗΠΑ με τη Ντάνιελς κι είχε αποκαλύψει ότι ο δικηγόρος του Μάικλ Κόεν, της είχε δώσει 130.000 δολάρια για να εξαγοράσει τη σιωπή της, μερικές ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2016.

Στη συνέντευξη, η απομαγνητοφώνηση της οποίας δημοσιοποιήθηκε πριν από τη μετάδοσή της την Κυριακή, η ηθοποιός εξήγησε ότι είχε σεξουαλικές συνευρέσεις με τον νεοϋορκέζο μεγιστάνα των ακινήτων στο περιθώριο ενός τουρνουά γκολφ στη Λίμνη Τάχο, τον Ιούλιο του 2006.

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας παρέμειναν σε επαφή για έναν χρόνο, κατά την ίδια, καθώς ο Τραμπ της είχε υποσχεθεί μια θέση στην τηλεοπτική εκπομπή The Celebrity Apprentice, της οποίας ήταν παρουσιαστής — υπόσχεση στην οποία δεν έδωσε συνέχεια.

Η 39χρονη, που άρχισε την καριέρα της ως στριπτιζέζ, διαβεβαίωσε ακόμα ότι δεν είχε άλλες σεξουαλικές συνευρέσεις με τον δισεκατομμυριούχο μετά τη συνάντησή τους στη λίμνη Τάχο.

 

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.