Η σοκολάτα δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις.

Είναι το αγαπημένο γλυκό σχεδόν όλων αλλά κυρίως εμείς τα κοριτσάκια δεν μπορούμε να αντισταθούμε σε ένα κομματάκι (όχι μόνο ένα φυσικά!)

Μαύρη, γάλακτος, λευκή, με ξηρούς καρπούς ή φρούτα, ό,τι και να είναι, μας δίνει μεγάλη απόλαυση.

Πολλές φορές, όμως, όταν ανοίγουμε μια σοκολάτα, μπορεί να δούμε ότι έχει κάποια άσπρα στίγματα ή γραμμές, σαν σκόνη, πάνω της.

Αποκλείεται να μην τα έχεις προσέξει ποτέ, πριν πέσεις με τα μούτρα να την φας.

Αυτά τα άσπρα σημάδια εμφανίζονται όταν τα σωματίδια λίπους στη σοκολάτα διαχωρίζονται λόγω υψηλών ή χαμηλών θερμοκρασιών. Το λίπος ανεβαίνει στην επιφάνεια μέσω μικρών ρωγμών.

 

 

 

bovary

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.