Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τις δύο αδελφές που είχαν εξαφανιστεί από το Δήλεσι και βρέθηκαν ύστερα από πέντε ημέρες αγωνίας.

Η 17χρονη Ντενίσα και η 16χρονη Εμμανουέλα, σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr δεν θέλουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους καταγγέλοντας οικογενειακή βία.

Οι δυο ανήλικες, ύστερα από πέντε ημέρες που ήταν άφαντες, βρέθηκαν χθες στο Ναύπλιο μαζί με τον 19χρονο φίλο τους που είναι και ανιψιός της ηθοποιού Μαίρης Χαλκιά. Και οι δύο ανήλικες και ο φίλος τους είναι καλά στην υγεία τους.

Χθες τα δύο κορίτσια επικοινώνησαν μέσω  της γραμμής «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το Αστυνομικό Τμήμα Τανάγρας και έπειτα με τον ίδιο τον Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας.

Από την Αστυνομία τους ζητήθηκε να πάνε στο Α.Τ. Ναυπλίου, οι ίδιες όμως αρνήθηκαν και ζήτησαν από τους αστυνομικούς να τις παραλάβουν έξω από γνωστό κατάστημα της περιοχής. Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί από Βοιωτία και Αργολίδα.

Ο νεαρός φίλος τους ήταν μαζί τους, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν εκείνος που τις έπεισε να επικοινωνήσουν με τις Αρχές.

Οι δύο αδελφές κατήγγειλαν στις Αρχές ενδοικογενειακή βία,  λεκτική κυρίως αλλά και σωματική βία από τους γονείς τους και γι΄ αυτό και αποφάσισαν να φύγουν από το σπίτι τους.

Και έτσι σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων. Για την ώρα δεν έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους καθώς δεν το επιθυμούν και κρατούνται σε ασφαλές μέρος.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να αναλάβουν την υπόθεση οι εισαγγελικές αρχές προκειμένου να διερευνήσουν τις καταγγελίες για κακοποίηση στο οικογενειακό περιβάλλον και στη συνέχεια να αποφασίσουν αν τα κορίτσια θα επιστρέψουν στο σπίτι τους ή σε κάποια δομή φιλοξενίας.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού:

«Η αναζήτηση της Ντενίσα Ντ., 17 ετών και της Εμμανουέλας Ντ., 16 ετών, έληξε σήμερα το πρωί, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών ανθρώπων που τις αναζητούσαν.

Η Ντενίσα Ντ. και η Εμμανουέλα Ντ. βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους. Κατόπιν επικοινωνίας που είχαν τα δύο κορίτσια μέσω της «Ευρωπαϊκής Γραμμής Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» του «Χαμόγελου του Παιδιού» και τη στήριξη που λάβανε, δημιουργήθηκε ένα κλίμα εμπιστοσύνης, το οποίο οδήγησε στη διασύνδεσή τους με τις Αστυνομικές Αρχές και στην εύρεσή τους.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Ντενίσα Ντ. και στην Εμμανουέλα ΝΤ. και στην οικογένειά τους για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί».

 

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.