Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Αστέρα Γρεβενών, αγωνίζεται εκτός έδρας την Κυριακή 18 Μαρτίου. Τα “αστέρια” φιλοξενούνται από την ομάδα του Ικάρου Έδεσσας, με μοναδικό στόχο την νίκη. Η αθλητική συνάντηση διεξάγεται για την ενδέκατη αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος της ε.σ.πε.μ.

Την αποστολή του Αστέρα, αποτελούν οι: 1.Ολυμπία Γκουντιού, 2.Ελευθερία Παναγιωτίδου, 3.Μαρία Μιμίκου, 4.Χριστίνα Κολύδα, 5. Δανάη Τασούλα, 8. Εφη Χατζηγεωργιάδου, 9.Βασιλική Τζιουβάρα, 10.Δανάη Τριμίντζιου, 11.Μαίρη Κόλλια, 13.Αλεξάνδρα Γκουντιού, 14.Κατερίνα Τσάτσα, 17.Ιωάννα Αμανατιάδου.


** Ο Αστέρας Γρεβενών βρίσκεται στην πρώτη θέση, με είκοσι τρεις βαθμούς και ρεκόρ, οχτώ νίκες. Η ομάδα του Ικάρου Έδεσσας, ακολουθεί στην δεύτερη θέση, με είκοσι ένα βαθμούς και ένα παιχνίδι περισσότερο με ρεκόρ, εφτά νίκες και δύο ήττες.
*Αρκετοί φίλοι του Αστέρα Γρεβενών και του βόλεϊ, θα ακολουθήσουν την αγαπημένη μας ομάδα στην “Πόλη Των Νερών”, την Έδεσσα.

Κυριακή 18 Μαρτίου, Ώρα: 16:00

Γυναίκες

Γήπεδο, Κλειστό Γυμναστήριο Δ.α.κ. Έδεσσας: Ίκαρος Έδεσσας – Αστέρας Γρεβενών

 

Αστέρας Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.