Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος ενημέρωσε σήμερα Παρασκευή 16 Μαρτίου, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη για την υπογραφή του ΠΔ περί έγκρισης του Τοπικού Ρυμοτομικού Σχεδίου της Πανεπιστημιούπολης στη Φλώρινα και των παρακείμενων υποδομών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην ολοκλήρωση της προσπάθειας που καταβάλλεται.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης ανέφερε ότι:  «Το προσωπικό ενδιαφέρον του Προέδρου της Δημοκρατίας αποτελεί τιμή για τη Δυτική Μακεδονία και δείχνει το δρόμο της επιτυχίας για τους κοινούς μας στόχους, ενισχύοντας την ανάγκη  να ασχολούμαστε με τα μεγάλα και χρήσιμα σε κλίμα συνεργασίας και αμοιβαιότητας, γιατί έτσι μόνο θα καταφέρουμε να πάμε τη Δυτική Μακεδονία μπροστά όπως αξίζει στους πολίτες και στην ιστορία μας.


Το δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας για ένα Πανεπιστήμιο αντάξιο της ιστορίας της Φλώρινας, επιτέλους παίρνει σάρκα και οστά ανοίγοντας νέες προοπτικές στην Πανεπιστημιακή Κοινότητα και το δρόμο για την υλοποίηση των έργων εκσυγχρονισμού, επέκτασης και ισχυροποίησης του Πανεπιστημίου στη Φλώρινα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή κατάληξη της προσπάθειας αυτής».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.