Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Grevena TV || Γρεβενά: Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Ανδρέα, στο ΤΕΙ

15 Μαρτίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Γρεβενών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018, την τελετή Αγιασμού Θυρανοιξίων του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου, στον χώρο του ΤΕΙ στα Γρεβενά, δίπλα από την βιβλιοθήκη του Ιδρύματος.
Τον Aγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Γρεβενών Βαγγέλη Σημανδράκου, του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, του Αντιδημάρχου Μάνθου Αδάμου, του Πρύτανη του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονάς Στέλιου Γκανάτσιου, του πρώην πρύτανη Νίκου Ασημόπουλου, του Προέδρου του τμήματος στα Γρεβενά Γιώργου Κοντέου, εκπαιδευτικών, διοικητικού προσωπικού αλλά και φοιτητών.
Ο Σεβασμιώτατος μιλώντας,κατα την διάρκεια του Αγιασμού για τον συγκεκριμένο Άγιο αλλά και για το ΤΕΙ στα Γρεβενά, όπου ζήτησε από τον πρύτανη να υποστηρίξει το συγκεκριμένο τμήμα.


Ο Πρύτανης, ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Πρόεδρος του τμήματος:

Εικόνες:


Πολλές εικόνες στον ΑΕΤΟ


This entry was posted on Πέμπτη, 15 Μαρτίου, 2018 at 15:01 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply