Μπροστά σε 250 περίπου φιλάθλους στο ΔΑΚ Γρεβενών, έγινε καλό ματς, όπου ο Βατόλακκος είχε συνολικά καλύτερη εικόνα, έχασε περισσότερες ευκαιρίες, όμως στο τέλος ο Πυρσός κατάφερε να σκοράρει και πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου.
Στο 2΄ μπάσιμο του Ασλανίδη και σουτ, άουτ, στο 54΄ ο Γράβαλος από κοντά πλάσαρε άστοχα.
Στο 42΄ η ΑΕ Ποντίων ζήτησε πέναλτι για χέρι του Κυριακίδη.
Στο 63΄ μπάσιμο του Μπλάντου, όμως μπλόκαρε ο Αποστολίδης, στο 75΄ ο Χρήστος Παπαδόπουλος έχασε μοναδικό τετ-α-τετ (απέκρουσε ο Αλεξίου).
Στο 77΄ ο Μπλάντος δεν εκμεταλλεύθηκε λάθος του Απποστολίδη, στο 83΄ ο Παναγιώτης Κοσμίδης με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ από πλάγια, έκανε το 1-0.
Στο 88΄ πλασέ του Κηπουρού πάνω από το δοκάρι.


Διαιτητής: Τσέτσιλας (Τέγος, Φαλτάκας), τέταρτη η Λαζόγκα.

ΠΥΡΣΟΣ: Αλεξίου, Σιδέρης (38΄ λ.τ. Μπλάντος), Σάλο, Μπόλλος, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, Π. Λάλλος, Θ. Λάλλος, ΚΟΣΜΙΔΗΣ, Κηπουρός, Καραγιάννης (57΄ Καραχατζής), Χ. Λάλλος.

ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ: Αποστολίδης, Καλαϊτζίδης, Μαγιάνης (88΄ Σιούλας), Καρτσιούνης (88΄ Τζιαμπίρης), Ευθ. Παπαδόπουλος (60΄ Θ. Παπαδόπουλος), ΑΓΚΑΣΤΡΑ, Αράπογλου (51΄ Γράβαλος), ΝΤΕΝΙΣ, Χρ. Παπαδόπουλος, Μπιζιώτας, Ασλανίδης.

Η ΑΦΙΕΡΩΣΗ: Στις δηλώσεις τους οι παίκτες των κυπελλούχων δεν παρέλειψαν να αφιερώσουν το κύπελλο στον τραυματία συμπαίκτη τους, Παναγιώτη Σκλαβενίτη.

ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ: Στο γήπεδο δεν υπήρχε φορείο, με αποτέλεσμα το ασθενοφόρο να πατήσει πάνω στο ταρτάν, που μάλιστα πρόσφατα ανακαινίστηκε… Είναι αδιανόητο να συμβαίνουν τέτοιες παραλείψεις.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Παρών στον τελικό ήταν ο δήμαρχος, Γιώργος Δασταμάνης, που πάντως ανέφερε πως ήρθε προσκεκλημένος από τον Πυρσό και όχι από την ΕΠΣ.

«ΠΟΛΥ ΔΕΜΕΝΟΙ»: Ο πρόεδρος του Πυρσού, Κώστας Ντοβατζίδης, σε δηλώσεις του είπε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και την επιτυχία. Καθημερινά αγωνιζόμαστε υπό δύσκολες συνθήκες, ωστόσο είμαστε πολύ δεμένοι. Το μυαλό μας πλέον στο πρωτάθλημα, ακολουθεί το σημαντικό παιχνίδι στη Σειρήνα».


ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ στο  e-grevena.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.