Λίγο ο ήλιος και η ζέστη, λίγο το γεγονός πως ο Μάρτιος είναι ήδη στα μισά, πολλοί λαχταρούν το καλοκαίρι και σκέφτονται τις διακοπές.

Σε αυτή την καλοκαιρινή διάθεση βρίσκεται και η ιστοσελίδα purewow, η οποία προτείνει στους αναγνώστες της να ταξιδέψουν στη χώρα μας. Για να τους πείσει, παρουσιάζει έξι μοναδικά σπίτια του Airbnb σε περιοχές που «κόβουν την ανάσα», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά. Οι τιμές ξεκινούν από 25 ευρώ.

Πάρος, Guesthouse with swimming pool

Αυτός ο παραδοσιακός ξενώνας των 60 τ.μ. βρίσκεται λίγο έξω από την Παροικιά, στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης. Είναι η ιδανική βάση από όπου μπορείτε να εξερευνήσετε το νησί.

Τιμή: 25 ευρώ ανά διανυκτέρευση

Χανιά, Traditional villa Askyfou

Το ορεινό αρχοντικό μετρά πάνω από 100 χρόνια ζωής και αποτελεί μοναδικό προορισμό για όσους αγαπούν την απομόνωση και τη χαλάρωση.

Τιμή: 90 ευρώ ανά διανυκτέρευση

Σοφικό Κορινθίας, Luxurious villa with sea view

Λίγο έξω από την Αθήνα υπάρχει μια βίλα πραγματική όαση. Ο ταξιδιώτης μπορεί να πιει τον καφέ του ακούγοντας τον ήχο των κυμάτων και να εξερευνήσει ήσυχες παραλίες.

Τιμή: 149 ευρώ ανά διανυκτέρευση

Σαντορίνη, Hector Cave House

Σκαρφαλωμένη σε έναν βράχο, η οικία αρχικά χρησιμοποιήθηκε ως κελάρι κρασιών. Πλέον, μπορείτε να μείνετε εκεί και να χαλαρώσετε σε μπαλκόνι με θέα σε ένα από τα πιο ονειρεμένα ηλιοβασιλέματα του κόσμου.

Τιμή: 250 ευρώ ανά διανυκτέρευση

Στύρα Εύβοιας, Aegean Island villa

Σε αυτήν τη βίλα μπορείτε να ζήσετε σαν βασιλιάς, καθώς όχι μόνο θα αισθανθείτε σαν να έχετε ένα δικό σας ιδιωτικό χωριό, αλλά διότι θα έχετε προσωπικό να σας ετοιμάζει κάθε γεύμα.

Τιμή: 400 ευρώ ανά διανυκτέρευση

Μύκονος, Rocky Retreat 2 

Οταν μιλάμε για κατοικίες-όνειρο, πολλοί έχουν μια τέτοια εικόνα στο μυαλό τους. Ενα αρχιτεκτονικό-στολίδι, δίπλα στη θάλασσα.

Τιμή: 1.000 ευρώ ανά διανυκτέρευση

 

 

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.