Ο Τζo Μπάιντεν μπορεί να έδωσε αφορμή για τη δημιουργία πολλών meme κατά τη διάρκεια της 8ετούς θητείας του ως αντιπροέδρου υπό τον Μπαράκ Ομπάμα, αλλά μια νέα εικόνα του έχει γίνει viral για εντελώς διαφορετικό λόγο.

Ο Καλέμπ Μπάκα φωτογράφησε τον Μπάιντεν την ώρα που συνομιλεί με έναν άστεγο έξω από ένα θέατρο στην Ουάσινγκτον την περασμένη εβδομάδα.

Η φωτογραφία έγινε viral μετά την κοινοποίησή του στο Facebook από τον επιχειρηματία Πολ Εκουάλ. «Το σημαντικό είναι τι κάνεις όταν κανείς δε σε βλέπει. Έτσι διαμορφώνονται οι χαρακτήρες» έγραψε ο Εκουάλ.

«Δεν είμαι σίγουρος τι έδωσε στον άστεγο άνδρα, αλλά φάνηκε σαν να έγραψε κάτι σε ένα κομμάτι χαρτί όταν ήταν μέσα στο θέατρο και μετά βγήκε έξω και το έδωσε στον άστεγο άνδρα» είπε ο Μπάκα στο Fox 5 στην Ουάσινγκτον.

Η φωτογραφία συγκέντρωσε θετικά σχόλια στο Twitter για τον Μπάιντεν, που σύμφωνα με δημοσιεύματα σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές το 2020.

«Κάποιοi άνδρες πληρώνουν πορνοστάρ ενώ άλλοι σταματούν για να γνωρίσουν έναν άστεγο άνδρα» έγραψε κάποιος, συγκρίνοντας τον Μπάιντεν με τον Ντόναλντ Τραμπ. «Ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν εθεάθη να μιλά με έναν άστεγο άνδρα όταν πήγε την εγγονή του στο θέατρο τις προάλλες. Δεν μπορείς να αγοράσεις την κομψότητα, τη συμπόνια και την ευπρέπεια, αυτά βρίσκονται στην ψυχή κάποιου» έγραψε ένας άλλος κι ένας τρίτος ανέφερε: «Όταν πίστευε ότι κανείς δεν τον παρακολουθούσε, ο Τραμπ εξαπάτησε κάθε μία από τις τρεις συζύγους του. Όταν πίστευε ότι κανείς δεν τον έβλεπε, ο Τζο Μπάιντεν παρηγόρησε έναν άστεγο άνδρα. Το πραγματικό διαμάντι είναι ο Τζο».

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.