Το Σάββατο 03-03-2018

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση και συζήτηση για τα τρέχοντα προβλήματα του Ιδρύματος, αλλά και ο προγραμματισμός για τις επικείμενες αλλαγές που προωθούνται από την Κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τον Αντιπρύτανη του Ιδρύματος έχουν δρομολογηθεί όλες οι ενέργειες που απαιτούνται, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στεγάνωσης που παρουσιάστηκαν στο κτίριο.

Το θέμα των φοιτητικών εστιών βρίσκεται στο τελικό στάδιο, ενώ διαπιστώθηκε πλήρη ταύτιση των απόψεων για την περαιτέρω ενίσχυση του Ιδρύματος. Με αφορμή αυτή την επίσκεψη, θα θέλαμε να εκφράσουμε, την πλήρη στήριξή μας σε όλες τις διαδικασίες για την ενοποίηση και δημιουργία ενιαίου Πανεπιστημιακού ιδρύματος Δυτικής Μακεδονίας, που θα έχει ως μοναδικό στόχο την αξιοποίηση των δομών στα Γρεβενά και την ενίσχυση των υπαρχόντων τμημάτων.


Επίσης εκφράζουμε τα ειλικρινά μας συγχαρητήρια, τόσο στο διδακτικό προσωπικό, αλλά κυρίως στους φοιτητές, γιατί η εικόνα του ΤΕΙ Γρεβενών, είναι τέτοια, που θα μπορούσε να αποτελεί πρότυπο για όλα τα ανώτερα ιδρύματα.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.