Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ : Επίσκεψη του Βουλευτή και του ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών στο ΤΕΙ…

5 Μαρτίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Το Σάββατο 03-03-2018

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση και συζήτηση για τα τρέχοντα προβλήματα του Ιδρύματος, αλλά και ο προγραμματισμός για τις επικείμενες αλλαγές που προωθούνται από την Κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τον Αντιπρύτανη του Ιδρύματος έχουν δρομολογηθεί όλες οι ενέργειες που απαιτούνται, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στεγάνωσης που παρουσιάστηκαν στο κτίριο.

Το θέμα των φοιτητικών εστιών βρίσκεται στο τελικό στάδιο, ενώ διαπιστώθηκε πλήρη ταύτιση των απόψεων για την περαιτέρω ενίσχυση του Ιδρύματος. Με αφορμή αυτή την επίσκεψη, θα θέλαμε να εκφράσουμε, την πλήρη στήριξή μας σε όλες τις διαδικασίες για την ενοποίηση και δημιουργία ενιαίου Πανεπιστημιακού ιδρύματος Δυτικής Μακεδονίας, που θα έχει ως μοναδικό στόχο την αξιοποίηση των δομών στα Γρεβενά και την ενίσχυση των υπαρχόντων τμημάτων.


Επίσης εκφράζουμε τα ειλικρινά μας συγχαρητήρια, τόσο στο διδακτικό προσωπικό, αλλά κυρίως στους φοιτητές, γιατί η εικόνα του ΤΕΙ Γρεβενών, είναι τέτοια, που θα μπορούσε να αποτελεί πρότυπο για όλα τα ανώτερα ιδρύματα.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών

This entry was posted on Δευτέρα, 5 Μαρτίου, 2018 at 16:10 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply