Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Διακόπτει την παραγωγή νέων ασφαλιστικών εργασιών η Alpha Insurance 

5 Μαρτίου, 2018 by Σταματίνα

Tις ασφαλιστικές της επιχειρήσεις αναστέλλει η Alpha Insurance A/S σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Eurostatus, διαβεβαιώνοντας τις χώρες και την Ελλάδα ότι οι υποχρεώσεις της θα τηρηθούν στο ακέραιο.

Οπως ανακοινώθηκε από την Τράπεζα της Ελλάδας η ασφαλιστική επιχείρηση Alplha Insurance A/S με έδρα τη Δανία μετά από εντολή της αρμόδιας εποπτικής αρχής Danish Financial Supervisory Authority, διέκοψε την ανάληψη νέων εργασιών.

H Εurostatus, νόμιμη εκπρόσωπος της Alpha Insurance A/S στην Ελλάδα διαβεβαιώνει ότι η εταιρεία θα τηρήσει τις υποχρεώσεις της έναντι των ασφαλισμένων στο ακέραιο. Σε σχετική ανακοίνωσή της τονίζει:

«Η ασφαλιστική Alpha Insurance A/S αποφάσισε να αναστείλει την παραγωγή νέων εργασιών στην Ευρώπη.

Πρόκειται για επιχειρηματική απόφαση της εταιρίας, η οποία διαβεβαιώνει τους συνεργάτες της σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται -και στην Ελλάδα- ότι θα τηρήσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στους ασφαλισμένους στο ακέραιο.

H Alpha Insurance A/S επί σειρά ετών παρείχε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με φερεγγυότητα και συνέπεια, τηρώντας τις δεσμεύσεις της Οδηγίας Solvency II και θα συνεχίσει να παρέχει πλήρη κάλυψη σε όλα τα εν ισχύ συμβόλαια της.

Πέραν των εποπτικών κεφαλαίων που ανέρχονται στα 2,3 δισ. DKK (310.000.000 ευρώ), ειδικότερα στην ελληνική αγορά, οι εργασίες της Alpha Insurance είναι αντασφαλιστικά καλυμμένες στις Munich Re και Swiss Re, δηλαδή τους μεγαλύτερους αντασφαλιστικούς ομίλους παγκοσμίως, με αξιολόγηση ΑΑΑ. Κατά συνέπεια, για όλα τα συμβόλαια που βρίσκονται σε ισχύ και μέχρι τη λήξη τους, οι εκκρεμείς ζημιές αλλά και όσες τυχόν προκύψουν στη συνέχεια θα εξυπηρετούνται και θα αποζημιώνονται κανονικά.

Η διοίκηση της Eurostatus με τη συνέπεια και την υπευθυνότητα που έχει επιδείξει κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των συνεργατών και των ασφαλισμένων, εγγυάται ότι η σχέση που έχει δομηθεί όλα αυτά τα χρόνια είναι μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, η οποία τιμάται, ενισχύεται και αποτελεί εχέγγυο για το μέλλον.»

Η ανάκοινωση της ΤτΕ

Μετά από εντολή της αρμόδιας εποπτικής αρχής Danish Financial Supervisory Authority, η ασφαλιστική επιχείρηση ALPHA INSURANCE A/S, με έδρα στη Δανία, διέκοψε την ανάληψη νέων εργασιών.

Στην Ελλάδα, η ασφαλιστική επιχείρηση δραστηριοποιείται με καθεστώς ελεύθερης παροχής υπηρεσιών (ΕΠΥ).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την εταιρεία Eurostatus Ασφάλειες ΑΕ, ειδικό αντιπρόσωπο της ALPHA INSURANCE A/S στην Ελλάδα, στα τηλέφωνα 216-4004137, 216-4004143 και 216-4004147.

 

 

 

iefimerida

loading…

This entry was posted on Δευτέρα, 5 Μαρτίου, 2018 at 20:02 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply