Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εξαιρετική συνεργασία Θ. Καρυπίδη με Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη για τα θέματα αθλητισμού της περιφέρειας

2 Μαρτίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη επισκέφθηκε, αργά το απόγευμα της Πέμπτης 1 Μαρτίου 2018, στο Γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Υφυπουργός εξέφρασε τη βούλησή του να συνεργαστεί με την περιφέρεια για όλα τα θέματα της αρμοδιότητάς του, να ενώσει τις δυνάμεις του και να συνδράμει για να γίνει πραγματικότητα το κλειστό γυμναστήριο της Καστοριάς.


«Είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία όπως πάντα με τον Περιφερειάρχη, θέσαμε όλα τα θέματα της περιφέρειας και σχεδιάσαμε τις δράσεις που θα υλοποιήσουμε από κοινού» τόνισε ο κ. Βασιλειάδης μετά τη συνάντηση.

«Είναι έντονο και διαρκές το ενδιαφέρον του κ. Βασιλειάδη για την περιοχή μας. Του θέσαμε όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό, πρωτίστως για τα χιονοδρομικά κέντρα και την προσέλκυση επισκεπτών σε αυτά, αλλά και σε όλους τους ορεινούς όγκους, όπου επεξεργαζόμαστε ένα κοινό σχέδιο για την αξιοποίησή τους» υπογράμμισε από την πλευρά του ο Θ. Καρυπίδης.

«Συζητήσαμε επίσης για τις αθλητικές υποδομές, και εστιάσαμε το ενδιαφέρον στο πάγιο αίτημα των Καστοριανών για ένα κλειστό γυμναστήριο. Συμφωνήσαμε με τον κ. Υφυπουργό να συνεργαστούμε περιφέρεια και υπουργείο, να υλοποιήσουμε αυτό το αίτημα και να παραδώσουμε ένα αθλητικό κτίριο που να αρμόζει στη νέα γενιά και στον αθλητισμό της περιοχής» συμπλήρωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

This entry was posted on Παρασκευή, 2 Μαρτίου, 2018 at 10:03 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply