Υπό διερεύνηση βρίσκεται η καταγγελία μιας γυναίκας η οποία προσήλθε στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας για ορθοπεδικό περιστατικό, αλλά έτυχε απρεπούς συμπεριφοράς από γιατρό στον οποίο απευθύνθηκε, καθώς με βάση όσα υποστηρίζει, την ξαπόστειλε κακήν κακώς, με την αιτιολογία ότι δεν επρόκειτο «για επείγον περιστατικό». Μάλιστα στην υπόθεση παρενέβη και η Αστυνομία μετά από σχετική κλήση της καταγγέλλουσας.

Στην καταγγελία της προς τη διοίκηση του Μποδοσάκειου και προς τον διευθυντή της Ορθοπεδικής κλινικής, αναφέρει ειδικότερα ότι στις 12 Φεβρουαρίου προσήλθε στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο μετά από πτώση της από σκάλα και έχοντας παραπεμπτικό για ακτινογραφία μετέβη στο ακτινογραφικό. Εκεί ήρθε ο καταγγελλόμενος Ορθοπεδικός γιατρός, ο οποίος «πήρε τις ακτινογραφίες τραβώντας τες από τα χέρια μας» και «και με πολύ άσχημο τρόπο είπε να φύγετε από εδώ, δεν είστε επείγον περιστατικό, να κλείσετε ραντεβού στα τακτικά ιατρεία.»

Η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι όταν ρώτησε να μάθει το όνομα του δεν πήρε απάντηση από τον γιατρό, μάλιστα τής γύρισε την πλάτη και έφυγε, οπότε «τον κυνηγούσα στους διαδρόμους μπήκε στο γραφείο του και μάς έκλεισε την πόρτα στα μούτρα.»


Η καταγγέλλουσα αναφέρει ότι απευθύνθηκε στα επείγοντα και ζήτησε να μάθει το όνομα του γιατρού αλλά «δεν τον ήξερε κανείς», οπότε ξαναπήγε στο γραφείο του ζητώντας να μάθει τα στοιχεία του, για να λάβει την εξής απάντηση: «Δεν πρόκειται να σου πως τίποτα. Φύγε από εδώ μέσα (λες και ήταν σπίτι του)», οπότε κάλεσε την Αστυνομία «και επιτέλους κάναμε τις ακτινογραφίες από παραπεμπτικό ειδικευόμενου γιατρού που ήταν στα επείγοντα με ορό λόγω αδιαθεσίας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για γιατρό του ΠΕΔΥ ο οποίος έχει σύμβαση με το Μποδοσάκειο και πηγαίνει μια φορά την εβδομάδα στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο. Για την υπόθεση ξεκίνησε ήδη έρευνα. Αυτό δήλωσε στο «e-ptolemeos.gr» η υποδιοικήτρια του Μποδοσάκειου νοσοκομείου, Αναστασία Βαρδάκα, η οποία τόνισε ότι «το περιστατικό είναι υπό διερεύνηση, καθώς είναι υποχρέωσή μου να διερευνήσω το βάσιμο ή μη της καταγγελίας που περιήλθε στα χέρια μου.»

e-ptolemeos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.