Με πολύ χορό, τραγούδι,  πυροτεχνήματα και ιδιαίτερες παρουσίασες πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων της Πιονγκτσάνγκ.

Μετά από 16 ολόκληρες μέρες συνεχών αγώνων στο χιόνι και τον πάγο, η αυλαία έπεσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο Πεκίνο.

Την παράσταση έκλεψαν τόσο τα ειδικά εφέ και τα δεκάδες πυροτεχνήματα, όσο και  η παρέλαση των αθλητών από όλες τις χώρες που πήραν μέρος με πρώτη  την Ελλάδα.

Στο στάδιο έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό διάφορα ποπ συγκροτήματα γνωστά στην Κίνα, όσο και χορευτές free style.



Την παράσταση έκλεψε αυτή την φορά, η Ιβάνκα Τραμπ ως επικεφαλής των ΗΠΑ, η οποία ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστή από τις θέσεις των επισήμων φορώντας ένα αθλητικό μπουφάν από τον οίκο μόδας του Tommy Hilfiger.

Σχετικά με την χώρα που πήρε τα περισσότερα μετάλλια στους Χειμερινούς, πρώτη τερμάτισε η Νορβηγία με 14 χρυσά και ασημένια μετάλλια, καθώς και 11 χάλκινα.

 

Η Γερμανία ισοφάρισε στα χρυσά με 14 μετάλλια, ενώ η Νότια Κορέα υπερέβη τον εαυτό της σε αυτούς τους Ολυμπιακούς χαρίζοντας στην πατρίδα της 17 μετάλλια συνολικά.

Πάντως, αυτό που μάγεψε τους περισσότερους στην τελετή λήξης ήταν τόσο το γιγαντιαίο πάντα στολισμένο με φωτάκια, το οποίο μάλιστα έκανε και πατινάζ, όσο και οι δεκάδες αθλητές πατινάζ, οι οποίοι «φώτισαν» το σκοτεινό στάδιο, έχοντας κι αυτοί στην στολή τους μικροσκοπικά φωτάκια παντού.

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.