Ένα ταπεινό βανάκι Volkswagen Kombi «φόρεσε» προβιά λύκου και τρομάζει όλους όσοι κάνουν το λάθος και το υποτιμούν.

Ο Ελβετός Φρεντ Μπέρνχαρντ κατασκεύασε αυτό το «υβρίδιο» επενδύοντας χρόνο και χρήμα, το οποίο χρησιμοποιεί ως «αγωνιστικό ταξί» για γρήγορες βόλτες σε διάφορες πίστες αγώνων.

Στο πίσω μέρος του θηρίου εδράζεται ο κινητήρας Bi-Turbo 3,6 λίτρων της Porsche 993 που αποδίδει ούτε λίγο ούτε πολύ 530 hp και 757Nm ροπής!

Ο ήχος που παράγει το μοτέρ και απελευθερώνουν στην ατμόσφαιρα οι εξατμίσεις είναι ανατριχιαστικός, θυμίζοντας πολεμική μηχανή.

Η όλη κατασκευή έχει υποστεί εκτεταμένες αλλαγές, στο σασί, στο αμάξωμα, στο σύστημα πέδησης, στο εσωτερικό ώστε να μπορέσει να δεχθεί και να υποστηρίξει τον πανίσχυρο κινητήρα. Στην καμπίνα έχει τοποθετηθεί κλωβός ασφαλείας, αγωνιστικά καθίσματα και αποσπώμενο τιμόνι.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε το βανάκι να βάζει… φωτιά στην πίστα της Μόντσα κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης, μεταφέροντας επιβάτες που θέλησαν να πάρουν μια γερή δόση αδρεναλίνης. Κάποια στιγμή μάλιστα, περνάει στην ευθεία μια Ferrari F355.

Όπως και να το κάνουμε δεν είναι και το πιο φυσιολογικό πράγμα που μπορείς να συναντήσεις στη ζωή σου…


 

 

 

 

 

newsbeast

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.