Το Nissan Leaf (θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα τον ερχόμενο Μάιο) κέρδισε το βραβείο Kelley Book (KBB.com) χαμηλότερου κόστους κτήσης  στην κατηγορία των ηλεκτρικών οχημάτων για την 5ετία, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σικάγο.

Τα βραβεία  Κόστους Κτήσης στην 5ετία, αναδεικνύουν τα νέα οχήματα και τις μάρκες με το χαμηλότερο προβλεπόμενο κόστος ιδιοκτησίας,  σύμφωνα με την βάση δεδομένων του Kelley Blue Book,  για νέα αυτοκίνητα και για την αρχική πενταετή περίοδο ιδιοκτησίας.

Το Kelley Blue Book, λαμβάνει υπόψη την απόσβεση, το εκτιμώμενο κόστος καυσίμων, τα έξοδα χρηματοδότησης και ασφάλισης, τα έξοδα συντήρησης και επισκευής, όπως και τα τέλη κυκλοφορίας  για όλα τα νέα μοντέλα, κατά την αρχική πενταετή περίοδο ιδιοκτησίας τους.

Το νέο Leaf έρχεται με σημαντικές αναβαθμίσεις  σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο με νέο, δυναμικό στυλ, προηγμένες τεχνολογίες και σύστημα μετάδοσης κίνησης υψηλότερης απόδοσης, το οποίο έχει αυξήσει σημαντικά, τόσο την εμβέλεια όσο και την ισχύ.

Το Leaf του 2018 είναι επίσης το πρώτο μοντέλο της Nissan στην Ευρώπη που διαθέτει την αυτόνομη τεχνολογία ProPILOT  καθώς και το e-Pedal, το οποίο επιτρέπει στους οδηγούς να ξεκινούν, να επιταχύνουν, να επιβραδύνουν και να σταματούν,  απλά αυξάνοντας ή μειώνοντας την πίεση που ασκείται στο γκάζι.

 

 

 

 

newsbeast

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.