Το Σάββατο βράδυ της Μικρής Αποκριάς 10 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε ο Ετήσιος Χορός του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης “Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ” στο Κέντρο Διασκέδασης “ΚΟΣΜΟΚΙΝΗΣΗ” . Παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Σημανδράκος Βαγγέλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Δασκαλόπουλος Αντώνης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μαρκόπουλος Δημήτριος, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Δασταμάμης Γιώργος,


η Αντιδήμαρχος του Δήμου Γρεβενών κα.Τζιουβάρα Φωτεινή, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κοζάνης κ. Πλεξίδας Νικόλαος, η Δημοτική Σύμβουλος κα. Ζιάρα Φωτεινή, Εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Συλλόγων Βοϊωτών Κοζάνης, Πρότυπος Σύλλογος ΖΕΠ Κοζάνης, Ηπειρωτών Κοζάνης, Κρεβετάκια, Λιβαδεριωτων Κοζάνης, Μακεδνοί, Μεταξιωτών Κοζάνης, Πλατάνια, Σαμαριναίων Κοζάνης, Συνδέσμος Γραμμάτων & Τεχνών, Φίλοι της Παράδοσης, Χορευτικός Όμιλος Κοζάνης ΧΟΚ , και Εκατοντάδες μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας που διασκέδασαν μέχρι τα χαράματα υπό τους Ήχους των Νίκου Φιλιππίδη στο κλαρίνο, Σάκη Φασούλα στο βιολί, Κώστα Φιλιππίδη στο λαούτο, Στέλιου Μπούκου στα κρουστά ,Χρήστου Ντάγκαλα και Λευκοθέας Φιλιππίδη στο τραγούδι.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Χορηγούς μας Και τους εκατοντάδες δωροθέτες μας.

O Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Λότσιος Αθανάσιος Μπουκάλης Δημήτριος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.