Ο Αστέρας Γρεβενών πραγματοποίησε την ετήσια κοπή βασιλόπιτας στην αίθουσα εκδηλώσεων “Δειλινά”.
Σε πολύ θερμό κλίμα, ο γενικός γραμματέας του Αστέρα κ.Παύλος Χατζησυμεωνίδης, καλωσόρισε τον κόσμο και ευχήθηκε καλή χρονιά στην αθλητική οικογένεια του Αστέρα. Έπειτα τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα η εμπιστοσύνη, που νιώθει το διοικητικό συμβούλιο και οι προπονητές, από τις αθλήτριες του Αστέρα και τις οικογένειες τους.


Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Αστέρα Γρεβενών κ.Ιορδάνης Καραϊορδανίδης και αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο ό, τι στα οφέλη του αθλητισμού, σωστό είναι να υπολογίσουμε όλοι, πως μπορεί να βοηθήσει σε μεγαλύτερες σχολικές επιδόσεις και όχι, το αντίθετο. Λίγο μετά ευχαρίστησε την αθλητική οικογένεια του Αστέρα Γρεβενών, για την πραγματικά άριστη εικόνα που υπάρχει καθημερινά στην ομάδα και δεσμεύτηκε για ανάλογη ανοδική πορεία στο μέλλον.


Την εκδήλωση του Αστέρα τίμησε με την παρουσία του ο επίσημος προσκεκλημένος, Αντιπεριφειάρχης κ.Ευάγγελος Σημανδράκος. Σε έναν σύντομο χαιρετισμό αλλά με λόγο ουσίας, ευχήθηκε χρόνια πολλά στην αθλητική οικογένεια του Αστέρα Γρεβενών, αναγνώρισε το έργο της ομάδας, έδωσε τις καλύτερες ευχές για ανάλογη συνέχεια και επαίνεσε όλες τις αθλήτριες και το διοικητικό συμβούλιο. Στον επίλογο του, ο κ.Ευάγγελος Σημανδράκος, έκανε ιδιαίτερη μνεία, στους προπονητές κ.Χρήστο Χαντέ και κ.Σ.Τσιμπέρη.

Την εκδήλωση της κοπής Βασιλόπιτας τίμησαν με την παρουσία τους, μέλη του πολιτικού γραφείου κ.Ανδρέα Πάτση.

Ευχαριστούμε πολύ όλο τον Αστέρα Γρεβενών, τις αθλήτριες, τους προπονητές, την διοίκηση, τους γονείς των αθλητριών, τους φίλους, τους χορηγούς και τα μέλη της ομάδας που τίμησαν την λαμπρή εκδήλωση.

Αστέρας Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.