Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ακόμα κι όταν είμαστε μακριά, είμαστε σε επαφή

13 Φεβρουαρίου, 2018 by Σταματίνα

Το μήνυμα στο κινητό με ξυπνάει λίγο πριν το ξυπνητήρι και πετάγομαι από το κρεβάτι. Στο δρόμο για τη δουλειά, η διπλανή κοπέλα στο μετρό κάτι μου λέει και σηκώνω απρόθυμα το βλέμμα μου από την οθόνη. Το κασκόλ μου είχε πιαστεί στην πόρτα και το μισό… ταξίδευε από την έξω μεριά.

Λίγο πριν φτάσω στο γραφείο, μια απαραίτητη στάση για τον αγαπημένο μου καφέ ξεκινάει όμορφα τη μέρα μου και χαιρετάω με ένα γρήγορο νεύμα την Έλενα που κάθεται στο ταμείο. Με την άκρη του ματιού μου πιάνω την απογοήτευση στο βλέμμα της, που ακόμη μια φορά δεν ενέδωσα στην κουβέντα μαζί της.

Η ώρα πέρασε γρήγορα σήμερα και κάνω διάλειμμα για φαγητό, σε ένα παγκάκι στο πάρκο απέναντι από τη δουλειά καθώς είναι το καλύτερο σημείο για να μην με ενοχλεί κανείς.

Με την επιστροφή μου στο σπίτι, ένα καυτό μπάνιο είναι το καλύτερο κλείσιμο μιας δύσκολης ημέρας, ενώ με το ένα χέρι κρατάω το κινητό μου.

Η αλήθεια είναι ότι έχω συνηθίσει πλέον τα παράξενα βλέμματα στη δουλειά και τη γκρίνια από τις φίλες μου ότι δεν τις ακούω ποτέ έτσι και ότι είμαι εθισμένη. Είμαι εθισμένη, αλλά όχι στο κινητό. Χαμογελάω ξανά στη σκέψη σου λίγο πριν σου στείλω ένα αστείο βίντεο και σε ρωτήσω τι έφαγες για βραδινό. Γιατί ο αγαπημένος μου εθισμός είσαι εσύ.

Η επικοινωνία με τους αγαπημένους μας χρησιμοποιώντας τα smartphones βρέθηκε στο επίκεντρο της έρευνας της Huawei. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι φορητές συσκευές είναι ένα σημαντικό στοιχείο της σύγχρονης καθημερινότητας και πολλοί από εμάς παίρνουμε το κινητό τηλέφωνο πρακτικά παντού ωστόσο τα αγαπημένα μας πρόσωπα έχουν προτεραιότητα.

Μπορείτε κι εσείς να εκφράσετε ελεύθερα τον εθισμό σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα συμμετέχοντας στο διαγωνισμό της Huawei με το Facebook App «Love Notes».

Ανεβάστε τη φωτογραφία που θέλετε μαζί με ένα μήνυμα αγάπης και μπείτε μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου στο διαγωνισμό για ένα φανταστικό Huawei smartphone.

Περάστε υπέροχες στιγμές την παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου σε ένα ξεχωριστό μέρος. Απολαύστε μαζί με τους αγαπημένους σας ένα υπέροχο δείπνο στο βραβευμένο εστιατόριο Botrini’s Athens. Βασική προϋπόθεση: κατά τη διάρκεια του δείπνου θα αποχωριστείτε τα κινητά σας και θα αφοσιωθείτε στον αγαπημένο σας εθισμό.

 

Πάρτε μέρος στο SmartphoneFree Dinner στο Huawei Facebοοk official page.

newsbeast
loading…

This entry was posted on Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου, 2018 at 23:33 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply