Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το Facebook φέρνει τηv λειτουργία που ονειρεύονται όλοι οι χρήστες

11 Φεβρουαρίου, 2018 by Σταματίνα

Το Facebook από ότι φαίνεται δοκιμάζει μια νέα λειτουργία που

πολλοί από τους χρήστες περιμένουν πως και πως.

Θα μπορούσε να είναι μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές των τελευταίων ετών στο μεγάλο κοινωνικό δίκτυο.

Έχουμε ακούσει ξανά αρκετές φορές στο παρελθόν πως τo facebook πρόκειται να προσθέσει ένα κουμπί dislike, με το οποίο θα μπορεί κανείς πατώντας το να αποδοκιμάσει οτιδήποτε δεν του αρέσει.

Λειτουργία που μέχρι στιγμής το μέσο δεν έχει εφαρμόσει αν και οι χρήστες προβλέπεται να το δεχτούν, κάποιοι μάλιστα με ενθουσιασμό.

Είναι λογικό αφού οι χρήστες θέλουν να μπορούν να εκφράσουν εκτός από την θετική και την αρνητική τους άποψη για μια φωτογραφία ή άλλο post, χρησιμοποιώντας ένα κουμπί ανάλογο του like με αρνητική όμως διάθεση.

Φαίνεται πως τελικά το Facebook του Mark Zuckerberg, ξεκίνησε να κάνει τις πρώτες δοκιμές, ενός πλήκτρου που θα λέγεται «downvote» και θα δηλώνει την δυσαρέσκεια απέναντι σε κάποιο σχόλιο.

Shutterstock

Σε μια σειρά από tweets, η δημοσιογράφος Taylor Lorenz δημοσίευσε φωτογραφίες από το feed της στο Facebook, δείχνοντας την επιλογή “downvote” να εμφανίζεται κάτω από τα σχόλια, μαζί με τα κουμπιά Like και Reply. Πολλοί άνθρωποι έχουν αναφέρει από τότε ότι είδαν την επιλογή στις ροές δεδομένων τους.

 

View image on Twitter
View image on Twitter

 

Ανάλογο κουμπί υπάρχει στο Reddit, όπου οι χρήστες μπορούν να πατήσουν upvote ή downvote αν κάτι τους αρέσει ή όχι αντίστοιχα.

Ένα κουμπί downvote ή dislike φημολογείται εδώ και καιρό ως το επόμενο βήμα για το Facebook, αλλά μέχρι στιγμής η πλατφόρμα διστάζει να το υιοθετήσει.

Αν και πολλοί υποστηρίζουν πως οι φωτογραφίες είναι ψευδείς,φαίνεται ότι η δοκιμή αυτή είναι αληθινή. Άραγε θα εφαρμοστεί; Κι αν ναι, θα αρέσει ή θα προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις;

 

 

 

bovary

loading…

This entry was posted on Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου, 2018 at 11:04 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply