Ενδεχομένως την ερχόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος N. Αναστασιάδης θα ανακοινώσει τη σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο εκπρόσωπος απέρριψε ότι υπάρχει δυστοκία στη σύσταση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου και ανέφερε ότι στόχος του Προέδρου είναι η δημιουργία ενός Υπουργικού Συμβουλίου ευρείας κοινωνικής αποδοχής.

Επισημαίνοντας ότι αποτελεί συνταγματικό δικαίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας η σύνθεση της νέας Κυβέρνησης, ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι ο πρόεδρος Ν. Αναστασιάδης θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του, αφού δει όλα τα μέλη του υφιστάμενου Υπουργικού Συμβουλίου. Επίσης, είπε ότι το Κυπριακό και ζητήματα που αφορούν τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού απασχολούν στο παρόν στάδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ειδικά για το Κυπριακό, ο εκπρόσωπος είπε ότι αναμένεται σύντομα να συγκληθεί το Συμβούλιο Αρχηγών και ακολούθως ο Πρόεδρος Ν. Αναστασιάδης θα προβεί σε ενέργειες προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών.

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.