Κοντά στους κατοίκους και τους κτηνοτρόφους των ορεινών κοινοτήτων του Δήμου Γρεβενών που διαβιούν στα χειμαδιά της Λάρισας, βρέθηκε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης το τετραήμερο από την Πέμπτη 01 έως την Κυριακή 04 Φεβρουαρίου 2018.


Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Γρεβενών ξεκίνησε την περιοδεία του από την Ελασσόνα συναντώντας δημότες και εκπρόσωπους συλλόγων από τα ορεινά Γρεβενά, συνέχισε στο Βλαχογιάννη όπου είχε συνάντηση παρουσία των Προέδρων των τοπικών κοινοτήτων Αβδέλλας κ. Ιωάννη Γκάνα, Σαμαρίνας κ. Ιωάννη Λυγούρα, Σμίξης κ. Βιορέλη Σακελλάρη και της Αντιπροέδρου κ. Μαρίας Γίτση, των πρώην προέδρων Αβδέλλας και Δοτσικού κ. Κώστα Φούντα και κ. Βασίλειου Γιώτση, του Αντιπροέδρου Κτηνοτροφικού Συλλόγου Σαμαρίνας Γιώργου Τεκούση, του Προέδρου Κτηνοτροφικού Συλλόγου Περιβολίου κ. Ιωάννη (Νάκου) Ντόντου, του Αντιδημάρχου Ελασσόνας κ. Ιωάννη Σαπουνά, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Βλαχογιαννίου κ. Ιωάννη Κουρουμπίνου, καθώς και μετακινούμενων κτηνοτρόφων των Γρεβενών συζητώντας μαζί τους για τα προβλήματα και τις ανάγκες τους.


Τέλος, το Σάββατο ο κ. Δασταμάνης παραβρέθηκε στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Σαμαριναίων Λάρισας “Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ” συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ. Ζήση Κιάκα και κ. Χρήστο Τριγώνη, όπου του δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και να ενημερώσει το νέο μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Ζήση Παρλίτση καθώς και τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλη Κόκκαλη για τα αιτήματα του κτηνοτροφικού και αγροτικού κόσμου των Γρεβενών. Ο κ. Κόκκαλης δείχνοντας ενδιαφέρον, ζήτησε σύντομα να πραγματοποιηθεί συνάντηση στο υπουργείο για αναλυτικότερη ενημέρωση και επίλυση των ζητημάτων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.