Την ήττα γνώρισε η αντρική ομάδα του συλλόγου από την αντίστοιχη του Αριστοτέλη Σκύδρας με 0-3.Το αντρικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΜ είναι το πιο απαιτητικό και μακράν το πιο δύσκολο. Ο Γ.Σ.Γρεβενών με μεγάλη προσπάθεια των ανθρώπων του από όλα τα πόστα όχι μόνο καταφέρνει, μέχρι στιγμής, να διατηρεί αντρικό τμήμα αλλά έχει και τμήματα υποδομής αγοριών.

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας των κορασίδων μέσα στην Καστοριά στο παιχνίδι κατά πάσα πιθανότητα που θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο. Έχασε με 3-0 αλλά διατήρησε το καλό κλίμα και θα παλέψει μέχρι το τέλος.

Χωρίς να συναντήσει αντίσταση σε κανένα σημείο του παιχνιδιού η ομάδα των παγκορασίδων υπερίσχυσε, του τυπικά γηπεδούχου, συμπολίτη Αστέρα με 3-0.


Εύκολο απόγευμα και για την γυναικεία ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών, εκτός έδρας, αφού επικράτησε σε λιγότερο από μία ώρα του Αίολου Κατερίνης με 3-0.

ΓΣΓ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.