Τοπικό πρωτάθλημα Γυναικών

Την νίκη κατάφερε ο Αστέρας Γρεβενών στο παιγνίδι της έκτης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος Γυναικών, απέναντι στον Αρίων Πτολεμαΐδας. Η ομάδα του Αρίων έβαλε δύσκολα στον Αστέρα, στα δύο πρώτα σετ, τελικά όμως τα “αστέρια” με εξαιρετική αντίδραση, σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, κατάφεραν την νίκη.

Ο κ.Χαντές δήλωσε: “Είχαμε πει πως ο Αρίων έχει ένα πολύ καλό σύνολο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί στο παιγνίδι, για να μπορέσει η ομάδα να αποδώσει το βόλεϊ που ξέρει. Παρόλο που Αρίων μας έβαλε δύσκολα, η ποιότητα του συνόλου μας, μας έδωσε την νίκη. Θέλω να συγχαρώ όλες τις αθλήτριες, για την πραγματικά θαυμάσια προσπάθεια, παρουσιάζοντας άλλη μια φορά εξαιρετική απόδοση, την κρίσιμη στιγμή“.

Ο Αστέρας Γρεβενών Βόλεϊ, βρίσκεται μετά την έκτη αγωνιστική βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, με δεκαπέντε βαθμούς (5 Νίκες – 0 Ήττες, ρεπό την τρίτη αγωνιστική).
Αρκετός κόσμος παρακολούθησε την αθλητική συνάντηση στο δ.α.κ. Γρεβενών.


Η επόμενη αγωνιστική (έβδομη, λήξη πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος) διεξάγεται την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και ο Αστέρας Γρεβενών φιλοξενείτε από την ομάδα του Γ.Σ.Γρεβενών, στο κλειστό γυμναστήριο του δημοτικού αθλητικού κέντρου της πόλης.

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου

Γυναίκες

Αστέρας Γρεβενών Βόλεϊ – Αρίων Πτολεμαΐδας 3-1

Αστέρας Γρεβενών: 1.Ολυμπία Γκουντιού, 2.Ελευθερία Παναγιωτίδου, 3.Μαρία Μιμίκου, 4.Χριστίνα Κολύδα, 5.Δ.Τασούλα, 7.Γεωργία Πενλίδου, 8. Εφη Χατζηγεωργιάδου, 9.Βασιλική Τζιουβάρα, 10.Δανάη Τριμίντζιου, 11.Μαίρη Κόλλια, 13.Αλεξάνδρα Γκουντιού, 17.Ιωάννα Αμανατιάδου.

Προπονητές: Χ.Χαντές, Σ.Τσιουμπέρης

Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες για την υπέροχη προσπάθεια.

αγαπάμε τον αθλητισμό, παίζουμε βόλεϊ

Αστέρας Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.