Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Spot της Ελληνικής κυβέρνησης για το ειδικό τιμολόγιο

Ιανουάριος 30th, 2018 by Χρήστος Μίμης

Εβαλαν συγγενείς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο νέο σποτ του Μαξίμου
Συγγενείς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «παίζουν» στο διαφημιστικό spot της κυβέρνησης για την προπαγάνδιση θέσπισης του ειδικού τιμολογίου στη Δυτική Μακεδονία, το οποίο είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Στο τηλεοπτικό σποτ μετέχει η Σοφία Πολιτίδη, μητέρα του ειδικού συμβούλου του Μεγάρου Μαξίμου (και συναδέλφου του γνωστού Νίκου Καρανίκα) Τάσου Πολιτίδη, σύμφωνα με το kozanimedia.gr.

Η συμπαθέστατη κυρία ακούγεται να λέει «θέλουμε ησυχία και κάποιον να νοιάζεται», χωρίς, φυσικά, να γνωρίζουν όσοι βλέπουν το συγκεκριμένο spot πως πρόκειται για τη μητέρα του τέως συντονιστή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης και νυν υπαλλήλου του πρωθυπουργικού γραφείου, ο οποίος αμείβεται με το ποσό των 1.477 ευρώ από τη Βουλή των Ελλήνων.

Στο ίδιο spot πρωταγωνιστεί, όμως, και ο ίδιος ο…συντονιστής του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κωνσταντινίδης, ο οποίος λέει “Με το παλιό ξεμπερδέψαμε…ανοίγουμε καινούριους λογαριασμούς, καθαρούς και δίκαιους”. Χωρίς, φυσικά, να αναγράφεται κάπου η ιδιότητά του…

Φυσικά, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της διαφήμισης είναι ο ίδιος ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος εμφανίζεται, ουσιαστικά, να προπαγανδίζει την ίδια την κυβέρνηση, κάτι που σηκώνει…μεγάλη συζήτηση για τον θεσμικό του ρόλο και όχι μόνο. Πόσο μάλλον όταν, την ίδια ακριβώς χρονική περίοδο, εμφανίζεται να απειλεί με…παραίτηση την κυβέρνηση, εάν και εφόσον προχωρήσει η πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.


iefimerida

This entry was posted on Τρίτη, Ιανουάριος 30th, 2018 at 12:43 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply