Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον γνωστό δικηγόρο Ανδρέα Πάτση να πολιτεύεται με το κόμμα της ΝΔ στο νόμο Γρεβενών ! Η παρουσία του μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε χθες ,στην αίθουσα δεξιώσεων του Αστέρα ,στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ !
Τα πηγαδάκια μεταξύ του Ανδρέα Πάτση, βουλευτών , Κώστα Αγοραστού και Ντόρας Μπακογιάννη καλά κρατούσαν, με την τελευταία να είναι ιδιαιτέρως διαχυτική πολιτικά μαζί του!Άλλωστε οι εμφανίσεις του σε Γρεβενα , Λάρισα ,Ελασσόνα και Τύρναβο τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν , αφού δεν υπάρχει Σαββατοκύριακο που να μην βρίσκεται στις προαναφερόμενες πόλεις !
Λογικό αν φανταστεί κάνεις ότι στην Θεσσαλία είναι πολλοί οι βλάχοι που ψηφίζουν για τον νομό Γρεβενών !Ο ίδιος πάντως κρατάει κλειστά τα χαρτιά του χωρίς να επιβεβαιώνει την κάθοδο του στις προσεχείς εκλογές !
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας ανέφερε χαρακτηριστικά : << Είμαι παρών , έχω την τιμή να ανήκω στην οικογένεια της ΝΔ και είμαι στη διάθεση του κόμματος και του αρχηγού όταν και αν με χρειαστεί να συμβάλλω με τις δυνάμεις μου ,να κάνουμε το κόμμα της ΝΔ δυνατό και κυβερνών και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό.
Εν συνεχεία παρέστη στην κοπή πίτας της Σμίξης Γρεβενών όπου τον υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά μιας και είναι γνωστή η οικονομική και ηθική στήριξή του για τα χωριά του Νόμου Γρεβενών !

larisanew

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.