Επιτροπή αγώνα αγροτών Ελλάδας συγκροτήθηκε μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια της Λάρισας με την συμμετοχή αγροτών κυρίως από την Κεντρική – Ανατολική Μακεδονία και τη Θεσσαλία.

Οι αγρότες που συμμετείχαν στην σύσκεψη, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε συλλαλητήριο με τρακτέρ στη 1 Φεβρουαρίου κατά την διάρκεια της έκθεσης Agrotica, ενώ μετά το συλλαλητήριο αναμένεται νέα συνάντηση και συνεδρίαση της επιτροπής ώστε να συζητηθούν οι μορφές των κινητοποιήσεων τους.


Από τη Λάρισα το μέλος της επιτροπής, Γιώργος Μαχάς, σε δήλωσή του τόνισε ότι «οι αγρότες συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Ελλάδας για να ξεκινήσουν ένα νέο αγώνα για τα δύσκολα μέτρα που έχουν ψηφιστεί, αλλά και τα επόμενα» ενώ από την μεριά του ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου του δήμου Πέλλας, Γιώργος Παπαδόπουλος, είπε πως «οι διαθέσεις των αγροτών που συγκεντρώθηκαν στη Νίκαια είναι να υπάρξει κοινή πορεία του αγώνα».

Τέλος, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Καβάλας Θέμης Καλπακίδης, σημείωσε πως σημασία για τον αγώνα έχει σημασία η συμμετοχή του κόσμου, ενώ σχετικά με την ενότητα του αγροτικού κινήματος είπε πως παρά τις προσπάθειες για ενότητα «κάποιοι επέλεξαν να διαχωρίσουν τον δρόμο».

in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.