Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορήθηκε ο Δήμαρχος Γρεβενών, κ. Γιώργος Δασταμάνης, την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Θεόδωρου Καρυπίδη στον Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο, κ. Δημήτριο Μπίκο, αποσπώντας τη διαβεβαίωση ότι το «Κέντρο Νεοσυλλέκτων Γρεβενών θα συνεχίσει να λειτουργεί ως έχει και μάλιστα θα είναι και Κέντρο Υποδοχής με πολλαπλά οφέλη για την περιοχή».


Στην ίδια κατεύθυνση, χαιρετίζει τα επιτεύγματα του κου Καρυπίδη σχετικά με την ενεργειακή θωράκιση της περιοχής και συγκεκριμένα στην ψήφιση της τροπολογίας για το Ειδικό Μειωμένο Τιμολόγιο Ρεύματος για τη Δυτική Μακεδονία και στην επικείμενη συνεδρίαση στην Καστοριά για το φυσικό αέριο.

Όλες οι κινήσεις του Περιφερειάρχη αποβαίνουν θετικές για τον Δήμο Γρεβενών και συντονίζονται με τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής να ελαφρύνουν το κόστος διαβίωσης στα Γρεβενά.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.