Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γιώργος Δασταμάνης: Θετικές εξελίξεις για τον Δήμο Γρεβενών

Ιανουάριος 24th, 2018 by Χρήστος Μίμης

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορήθηκε ο Δήμαρχος Γρεβενών, κ. Γιώργος Δασταμάνης, την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Θεόδωρου Καρυπίδη στον Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο, κ. Δημήτριο Μπίκο, αποσπώντας τη διαβεβαίωση ότι το «Κέντρο Νεοσυλλέκτων Γρεβενών θα συνεχίσει να λειτουργεί ως έχει και μάλιστα θα είναι και Κέντρο Υποδοχής με πολλαπλά οφέλη για την περιοχή».


Στην ίδια κατεύθυνση, χαιρετίζει τα επιτεύγματα του κου Καρυπίδη σχετικά με την ενεργειακή θωράκιση της περιοχής και συγκεκριμένα στην ψήφιση της τροπολογίας για το Ειδικό Μειωμένο Τιμολόγιο Ρεύματος για τη Δυτική Μακεδονία και στην επικείμενη συνεδρίαση στην Καστοριά για το φυσικό αέριο.

Όλες οι κινήσεις του Περιφερειάρχη αποβαίνουν θετικές για τον Δήμο Γρεβενών και συντονίζονται με τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής να ελαφρύνουν το κόστος διαβίωσης στα Γρεβενά.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

This entry was posted on Τετάρτη, Ιανουάριος 24th, 2018 at 09:12 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply