Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τρία πράγματα που καλό θα ήταν μην αποθηκεύονται στο μπάνιο

Ιανουάριος 23rd, 2018 by Σταματίνα

Πολλοί από εμάς χρησιμοποιούμε το μπάνιο για να αποθηκεύσουμε διάφορα από τα προσωπικά μας αντικείμενα. Κάποια από αυτά, όμως, είναι εντελώς λάθος να τα βάζουμε εκεί και υπάρχει λόγος.

Δείτε τρία από αυτά…

Φάρμακα

Τα φάρμακα θα πρέπει να διατηρούνται αυστηρά και μόνο σε ξηρό και δροσερό μέρος για να μην χάσουν ούτε λίγο από τις θεραπευτικές τους ιδιότητες και να μην αλλοιωθούν. Στο μπάνιο υπάρχει πολύ υγρασία και γι’ αυτό δεν είναι η κατάλληλη θέση.

Πετσέτες

Στο μπάνιο κυριαρχεί η υγρασία, ενώ η μούχλα δημιουργείται επίσης πολύ εύκολα. Γι’ αυτό το λόγο καλύτερα να αποφεύγετε να κρατάτε στο μπάνιο πετσέτες που συγκρατούν την υγρασία και φροντίστε να ανοίγετε συχνά τον εξαεριστήρα για να στεγνώνει ο χώρος πιο γρήγορα.

Καλλυντικά

Σίγουρα είναι αρκετά βολικό να αποθηκεύουμε τα προϊόντα μακιγιάζ στο μπάνιο αλλά εκεί δεν είναι ο ιδανικός χώρος. Τα καλλυντικά πρέπει να διατηρούνται σε δωμάτια με σταθερή θερμοκρασία και όχι στο μπάνιο που είναι το πιο ασταθές, από άποψη θερμοκρασίας, περιβάλλον.

Εκεί οι θερμοκρασίες ανεβοκατεβαίνουν δραματικά κάθε φορά που κάνετε ένα ντους.

 

 

 

 

newsbeast

loading…

This entry was posted on Τρίτη, Ιανουάριος 23rd, 2018 at 16:04 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply