Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ: Διαβούλευση στα ΓΡΕΒΕΝΑ για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…

23 Ιανουαρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Μετά το εκκωφαντικό μήνυμα που έστειλε το μισό εκατομμύριο Ελλήνων από το συλλαλητήριο

της Θεσσαλονίκης για ΜΗ ΧΡΗΣΗ του όρου «Μακεδονία» στην επικείμενη οριστική ονομασία του κράτους των Σκοπίων επιβάλλεται η μετάδοσή του σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων πιστή στις καταστατικές Αρχές της προχωρά στην υλοποίηση του σχεδιασμού της για αποτροπή αποδοχής της χρήσης του όρου «Μακεδονία» από το γειτονικό κράτος. Είναι συνεχής η επιδίωξη για διασφάλιση της Ιστορικής Αλήθειας και καλούμε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες να συμμετέχουν στην υπέρτατη έκφραση ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που είναι η δημόσια διαβούλευση.


Προσκαλούμε τους βουλευτές του κάθε Νομού να συμμετέχουν σε αυτές τις εκδηλώσεις, να αφουγκρασθούν τη βούληση των πολιτών και να εκφράσουν τις θέσεις τους. Θα προκύψουν συμπεράσματα χρήσιμα για το μέλλον του τόπου, βγαλμένα μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και πολιτισμένο διάλογο. Τα συμπεράσματα της δημόσιας διαβούλευσης θα ανακοινωθούν αμέσως μετά. Ελπίζουμε να ΜΗΝ λείπει ΚΑΝΕΙΣ βουλευτής. Η παρουσία τους κρίνεται απαραίτητη.
Οφείλουν να συνταχθούν με τη βούληση του λαού!

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 – ΩΡΑ 12:00
ΑΙΘΟΥΣΑ του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΠΙΝΔΟΣ” , ΓΡΕΒΕΝΑ

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Να μην λείψει κανείς!
Ενημερώστε ΟΛΟΥΣ τους γνωστούς σας!

This entry was posted on Τρίτη, 23 Ιανουαρίου, 2018 at 13:31 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply