Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Γρεβενών (εικόνες)

22 Ιανουαρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης


Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 το μεσημέρι, στη γεμάτη  από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου  *ΜΗΛΙΩΝΗΣ*  στα Γρεβενά, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Γρεβενών

Χορευτές και χορεύτριες, μικροί και μεγάλοι, φίλοι και γονείς κυριολεκτικά σε ένα ζεστό, φιλικό, οικογενειακό περιβάλλον με χορούς και τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η συμμετοχή του κόσμου, παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Η υπεύθυνη των χορευτικών τμημάτων κ. Κατερίνα Προκόβα καλωσόρισε μέλη και φίλους του χορευτικού, που πλαισίωσαν την εκδήλωση. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ.

Την  εκδήλωση άνοιξε το παιδικό χορευτικό τμήμα του Δήμου μας το οποίο ενθουσίασε και χειροκροτήθηκε θερμά από τους παρευρισκόμενους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού, Παιδείας & Αθλητισμού κ. Χρήστος Πέτρου, Οικονομικών – Διοικητικών  Υπηρεσιών κ. Αδάμος Ματθαίος, και τον Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης και Εμπορίου Γρηγόρη Φαρμάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας – Πολιτισμού και Αθλητισμού  κ. Αντώνιος Δασκαλόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών κ. Στέργιος Πουρνάρας και ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών κ. Ιωάννης Γιαννακόπουλος.


Τυχερός της βραδιάς ήταν ο κ. Βίκτωρ Χαλαγιάννης, μέλος του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Γρεβενών, ο οποίος κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας.


Η πολύ όμορφη εκδήλωση που πλαισιώθηκε  με  δημοτική και λαϊκή ορχήστρα Γρεβενιωτών μουσικών, ολοκληρώθηκε με γλέντι, πολύ κέφι, χορό και τραγούδια.

Και του χρόνου με υγεία!

Για το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών
του Δήμου Γρεβενών
Κατερίνα Προκόβα

This entry was posted on Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου, 2018 at 18:21 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply