Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επισκέψεις του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών και στον Φρούραρχο Γρεβενών και Διοικητή του 586 Τάγματος Πεζικού (εικόνες)

19 Ιανουαρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Στις 10 Ιανουαρίου 2018 τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ.

Κατά την συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, τα μέλη του Δ.Σ. αφού ευχήθηκαν στον Σεβασμιώτατο Καλή Χρονιά τον ενημέρωσαν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος λόγω τις οικονομικής κρίσης που περνάει η χώρα και ο τόπος μας και του ζήτησαν την βοήθειά του στην προσπάθειά τους για ένα καλύτερο μέλλον των εμπόρων στα Γρεβενά.


Ο Σεβασμιώτατος αφού ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο δήλωσε πως είναι δίπλα στους εμπόρους των Γρεβενών. Το έργο σας τόνισε είναι δύσκολο αλλά με την βοήθεια του Θεού και την αρωγή όλων μας θα δώσουμε ώθηση στην τοπική αγορά ώστε να κρατήσουμε ζωντανό τον τόπο μας.

Στη συνέχεια τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου επισκέφθηκαν τον Φρούραρχο Γρεβενών και Διοικητή του 586 Τάγματος Πεζικού κ. Λεωνίδα Πανάγο όπου και αντάλλαξαν ευχές για το Νέο Έτος ενώ στην συζήτηση που ακολούθησε τόνισαν την σημαντικότητα της λειτουργίας του Κέντρου Νεοσυλλέκτων στα Γρεβενά: «συμβάλλει τα μέγιστα στην οικονομική τόνωση της πόλης αλλά και στην τουριστική προβολή του τόπου μας» θα είμαστε δίπλα σας.

Δ.Σ
Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

This entry was posted on Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου, 2018 at 16:05 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply