Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να χαρίσει το Όνομα της Μακεδονίας μας…

Ιανουάριος 18th, 2018 by Χρήστος Μίμης

Εμείς, οι σύγχρονοι Έλληνες, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να προδώσουμε τη τρισχιλιετή ιστορία των Ελλήνων, τους αγώνες και το αίμα του Ελληνικού Έθνους για την ελευθερία, τα εδάφη του Ελληνικού Έθνους, τους ήρωες και τους φιλοσόφους του Ελληνικού Έθνους, τα χώματα τα οποία από πιθαμή προς πιθαμή σκεπάζουν κόκαλα αγώνων Ελλήνων ιερά για την ελευθερία, αυτούς που πάλεψαν και θυσιάστηκαν για την Μακεδονία των Ελλήνων και για την αλήθεια.

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να χαρίσει το Όνομα της Μακεδονίας μας.

Από πότε η αλήθεια έγινε παράλογη; Το ξεπούλημα έχει και όρια…

Το όνομα του εδάφους σου που είναι ποτισμένο με το αίμα των προγόνων σου δεν το χαρίζεις. Δίνοντας το όνομα, Δίνεις και το έδαφός σου…
όπως είπε ο Ελύτης πριν πεθάνει, «το όνομά μας είναι η ψυχή μας»

Ως εκ τούτου καταδικάζουμε κάθε πώληση ή αγορά του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ από οποιονδήποτε προερχόμενη και διακηρύττουμε ως Έφεδροι Αξιωματικοί των Γρεβενών ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ και ότι ανήκει μόνο στους ΕΛΛΗΝΕΣ.

Αντιδρούμε για την αλήθεια!

ΤΟ Δ.Σ. Σ.Ε.Α.Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

This entry was posted on Πέμπτη, Ιανουάριος 18th, 2018 at 12:06 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply