Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τρίκαλα: Αφαίρεση αδείας από τα καταστήματα που επιτρέπουν το κάπνισμα

Ιανουάριος 17th, 2018 by Χρήστος Μίμης

Σταθερά προσηλωμένος στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού Νόμου ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου.

Μιλώντας μάλιστα χθες στη Λέσχη 97,6 ο κ.Παπαστεργίου προανήγγειλε νέους ελέγχους, τσουχτερά πρόστιμα και ακόμη και αφαίρεση αδείας, όπως προβλέπεται από το Νόμο, αν οι καταστηματάρχες δεν συμμορφωθούν.


«Οι τρικαλινοί καταλαβαίνουν για ποιο λόγο γίνονται όσα γίνονται» είπε «και οι καταστηματάρχες πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχει ένας νόμος, για την τήρηση του οποίου είναι ο Δήμος υπεύθυνος. Στέλνω ένα μήνυμα σε όσους επιτρέπουν να καπνίζουν, ότι ο νόμος αυτός που μιλάει για αφαίρεση αδείας θα τηρηθεί απαρέγκλιτα. Κάποια πράγματα έχουν ξεφύγει τελείως και θα ‘μαστε από δω και πέρα κάθε βράδυ έξω.
Αυτοί οι λίγοι που δεν συμμορφώνονται δημιουργούν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού σε αυτούς που συμμορφώνονται.
Την προηγούμενη Παρασκευή βγήκαν στις 12.30 το βράδυ οι άνθρωποι της Δημοτικής Αστυνομίας, κάναν 14 ελέγχους, έγραψαν 3 μαγαζιά και θα συνεχίσουν να το κάνουν. Και οι 3 περιπτώσεις ήταν από καταγγελίες. Όταν οι πολίτες μας ενημερώνουν για το γίνεται έξω, εμείς ξέρουμε τι να κάνουμε.Ο νόμος μιλά για διπλασιασμό του προστίμου τη δεύτερη φορά, για αφαίρεση αδείας για 10 μέρες την τρίτη, και για οριστική αφαίρεση μετά την τέταρτη. Κι αν χρησιμοποιήσουν τα τερτίπια του νόμου για αλλαγή επωνυμίας, εκεί θα μαστε πάλι.
Η έρευνα που παρουσιάσαμε την Παρασκευή έδειξε ότι το 76% της κοινωνίας είναι οργισμένο με τη μη εφαρμογή του νόμου, γι αυτό είμαι θυμωμένος με όσους κουτοπόνηρους νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδέψουν όλη την κοινωνία».

trikalavoice

This entry was posted on Τετάρτη, Ιανουάριος 17th, 2018 at 12:03 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply