Τι είπε ο πρόεδρος της Τ.Κ. Χρωμίου στη συνάντηση του Κοβεντάρειου – “Είναι ένα κουβάρι που 2 χρόνια το κλωτσάνε ο ένας στον άλλο”

Σχεδόν 25 μήνες μετά τις πρωτοφανείς, για την περιοχή, πλημμύρες και τις τεράστιες καταστροφές που, μεταξύ άλλων, είχαν ως αποτέλεσμα να κλείσει μέχρι και σήμερα ο δρόμος Ποντινής-Χρωμίου…αποφασίστηκε πως αρμόδιος για την αποκατάταση των ζημιών είναι…ο Δήμος Κοζάνης και όχι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας!


Εκτός, λοιπόν, της πλήρους απραξίας των 25 αυτών μηνών, οι κάτοικοι της εκεί ευρύτερης περιοχής θα πρέπει να περιμένουν, πλέον, να αποφασίσει ο Δήμος Κοζάνης για την αναγκαιότητα του έργου, στη συνέχεια (εάν και εφόσον κριθεί αναγκαίο), να βρεθούν οι πόροι για την εκτέλεση του, να γίνει μελέτη, στη συνέχεια να δημοπρατηθεί το έργο και, τέλος, να ξεκινήσει η εκτέλεσή του!

Μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στη συνάντηση των προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων που πραγματοποιήθηκε στο Κοβεντάρειο, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Χρωμιου Β. Γαμβρέλας ανέφερε πως ο ίδιος ο δήμαρχος Κοζάνης του είπε πριν από λίγες ημέρες πως το έργο αποτελεί αρμοδιότητα του Δήμου και όχι της Περιφέρειας, με τον ίδιο να διερωτάται πότε επιτέλους θα λυθεί το πρόβλημα μετακίνησης των κατοίκων:

kozanimedia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.