Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Δήμος Κοζάνης και όχι η Περιφέρεια αρμόδιος για τη γέφυρα Ποντινής-Χρωμίου (video)

16 Ιανουαρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Τι είπε ο πρόεδρος της Τ.Κ. Χρωμίου στη συνάντηση του Κοβεντάρειου – “Είναι ένα κουβάρι που 2 χρόνια το κλωτσάνε ο ένας στον άλλο”

Σχεδόν 25 μήνες μετά τις πρωτοφανείς, για την περιοχή, πλημμύρες και τις τεράστιες καταστροφές που, μεταξύ άλλων, είχαν ως αποτέλεσμα να κλείσει μέχρι και σήμερα ο δρόμος Ποντινής-Χρωμίου…αποφασίστηκε πως αρμόδιος για την αποκατάταση των ζημιών είναι…ο Δήμος Κοζάνης και όχι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας!


Εκτός, λοιπόν, της πλήρους απραξίας των 25 αυτών μηνών, οι κάτοικοι της εκεί ευρύτερης περιοχής θα πρέπει να περιμένουν, πλέον, να αποφασίσει ο Δήμος Κοζάνης για την αναγκαιότητα του έργου, στη συνέχεια (εάν και εφόσον κριθεί αναγκαίο), να βρεθούν οι πόροι για την εκτέλεση του, να γίνει μελέτη, στη συνέχεια να δημοπρατηθεί το έργο και, τέλος, να ξεκινήσει η εκτέλεσή του!

Μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στη συνάντηση των προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων που πραγματοποιήθηκε στο Κοβεντάρειο, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Χρωμιου Β. Γαμβρέλας ανέφερε πως ο ίδιος ο δήμαρχος Κοζάνης του είπε πριν από λίγες ημέρες πως το έργο αποτελεί αρμοδιότητα του Δήμου και όχι της Περιφέρειας, με τον ίδιο να διερωτάται πότε επιτέλους θα λυθεί το πρόβλημα μετακίνησης των κατοίκων:

kozanimedia

This entry was posted on Τρίτη, 16 Ιανουαρίου, 2018 at 12:28 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply