Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

H Samsung κυκλοφορεί τηλεόραση «μαμούθ» 146 ιντσών

Ιανουάριος 13th, 2018 by Σταματίνα

Αν ισχύει ότι το μεγαλύτερο είναι και καλύτερο, μια αλήθεια μάλλον αυταπόδεικτη στις τηλεοράσεις, τότε η Samsung ξέρει καλά το μάθημά της.

Γιατί είναι έτοιμη να ρίξει στην αγορά τη μεγαλύτερη και εκπληκτικότερη τηλεόραση που έφτιαξε ποτέ, με κωδική ονομασία «The Wall».

Την οποία παρουσίασε στην έκθεση τεχνολογίας Consumer Electronics Show (CES) και έκλεψε φυσικά όλα τα βλέμματα.

smamamsmssuunngg1

Η τεχνολογία micro LED, την οποία χαρακτηρίζει η Samsung ως «οθόνη του μέλλοντος», επιτρέπει στην τηλεόραση να είναι αρθρωτή, να προσαρμόζεται δηλαδή στον διαθέσιμο χώρο του σαλονιού μας.

smamamsmssuunngg2

«Η οθόνη μπορεί να προσαρμοστεί για να εξυπηρετήσει διαφορετικούς σκοπούς, όπως τη δημιουργία μιας οθόνης στο μέγεθος τοίχου για πολλαπλούς χώρους», λέει χαρακτηριστικά η νοτιοκορεατική φίρμα.

smamamsmssuunngg3

Το εντυπωσιακότερο χαρακτηριστικό της είναι φυσικά αυτές οι 146 ίντσες! Και η τιμή της βέβαια, καθώς παρά το γεγονός ότι η Samsung δεν ανακοίνωσε ακόμη τιμή, οι αναλυτές της αγοράς περιμένουν αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ για το «θαύμα» αυτό της τεχνολογίας.


Αναμένεται πάντως να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018, θα τα μάθουμε λοιπόν όλα σύντομα…

 

 

 

 

newsbeast

loading…

This entry was posted on Σάββατο, Ιανουάριος 13th, 2018 at 23:02 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply