Ο Μίκαελ Σουμάχερ έκλεισε στις 3 Ιανουαρίου τα 49 και οι φίλοι του τον τίμησαν με χιλιάδες συγχαρητήρια μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ανάρτηση της κόρης του Τζίνα στο Instagram με τις ευχές της για τα γενέθλια του πατέρα της. Η εικοσάχρονη Τζίνα έγραψε «Χρόνια Πολλά στον καλύτερο πατέρα. Σε αγαπάμε» και στο τέλος πρόσθεσε το hashtag «keepfighting», δηλαδή «συνέχισε να μάχεσαι», καθώς ο πολυνίκης οδηγός της Formula 1 βρίσκεται εδώ και τέσσερα χρόνια καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από ένα σοβαρό ατύχημα σε χιονοδρομικό κέντρο των γαλλικών Άλπεων.

Η Τζίνα έγραψε τις ευχές της κάτω από μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του Μίκαελ Σουμάχερ σε νεαρότερη ηλικία και με σκεπτικό ύφος. Η θυγατέρα του πιο επιτυχημένου πιλότου στην ιστορία της Formula 1 είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άθλημα της ελεύθερης ιππασίας, ενώ σε πρόσφατη εκδήλωση είχε ευχαριστήσει τους γονείς της, «για την αγάπη, που μου χαρίζουν κάθε ημέρα».

gina

 

 

 

 

gazzetta

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.