Οσο απίστευτο και αν ακούγεται συνέβη. Ο Αλβανός πρωθυπουργός Εντι Ράμα εμφανίστηκε ντυμένος Αγιος Βασίλης σε πρωτοχρονιάτικο τηλεοπτικό σόου.

Ο Ράμα εμφανίστηκε στη δημοφιλή εκπομπή «Κυριακή στην Αλβανία» του TV Klan, προκειμένου να ικανοποιήσει το αίτημα ενός μικρού αγοριού με σοβαρά κινητικά προβλήματα. Ο μικρός είχε στείλει επιστολή ζητώντας υποστήριξη για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και συγκεκριμένα να εξασφαλίσει ένα όχημα το οποίο θα τον μεταφέρει στο σχολείο, αλλά και έναν φυσιοθεραπευτή που θα τον βοηθήσει με το πρόβλημά του.

Το γράμμα ετέθη υπόψη του Αλβανού πρωθυπουργού ο οποίος εμφανίστηκε ντυμένος Αγιος Βασίλης στην εκπομπή υποσχόμενος πως θα φροντίσει να ικανοποιηθούν τα αιτήματα του μικρού.

Φυσικά η κίνηση αυτή του Ράμα προκάλεσε διάφορα σχόλια, πολλά εκ των οποίων καυστικά, όπως αυτό του Σαλί Μπερίσα, ο οποίος έγραψε στα social media: «Αφού έκλεψε τέσσερα χρόνια, τώρα ντύνεται σαν τον  Άη Βασίλη».

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.