Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

H Toyota ετοιμάζει hyper car; 

Ιανουάριος 4th, 2018 by Σταματίνα

Στην έκθεση του Τόκιο, που θα διεξαχθεί από τις 12 έως και τις 14 Ιανουαρίου, η Toyota αναμένεται να παρουσιάσει το πρωτότυπο ενός υπερ- αυτοκινήτου, που θα βασίζεται στο TS050 Hybrid, το αγωνιστικό των 24 Ωρών του Le Mans.

Μέχρι στιγμής έχει δώσει στη δημοσιότητα μόνο την teaser εικόνα που βλέπετε και από την οποία διαφαίνονται κάποιες αισθητικές ομοιότητες με το αγωνιστικό, όπως για παράδειγμα το πτερύγιο που ξεκινά από την οροφή και καταλήγει στην πίσω αεροτομή.

Το όνομα του ιαπωνικού hyper car θα είναι Toyota GR Super Sport Concept και υπεύθυνη για την εξέλιξή του είναι η Gazoo Racing, το τμήμα που ασχολείται με τις αγωνιστικές δραστηριότητες αλλά και με τη βελτίωση των μοντέλων παραγωγής της Toyota.
Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τον κινητήρα του, παρά μόνο εικασίες. Οι οποίες κάνουν λόγο πως κατά τα πρότυπα του AMG Project 1, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια παραλλαγή του συστήματος πρόωσης του αγωνιστικού του Le Mans. Το οποίο που αποτελείται από έναν V6 2.400 κυβικών με δύο turbo και δύο μονάδες MGU (Motor Generator Unit). Φυσικά είναι άγνωστο και το αν υπάρχουν σχέδια για μια μελλοντική παραγωγή του Toyota GR Super Sport Concept.

 

 

iefimerida

loading…

This entry was posted on Πέμπτη, Ιανουάριος 4th, 2018 at 14:08 and is filed under ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply