Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Προσφορά ρούχων και ειδών προσωπικής υγιεινής στους κρατούμενους των φυλακών Γρεβενών

4 Ιανουαρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Μεγάλη υπήρξε η ανταπόκριση των πολιτών της περιοχής των Γρεβενών στο κάλεσμα του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Αντώνη Δασκαλόπουλου και του

Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών «ΕΛΠΙΔΑ» να συμμετάσχουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης υλικών αγαθών που χρειάζονται οι κρατούμενοι του Σωφρονιστικού Καταστήματος Γρεβενών, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Τα υλικά συγκεντρώθηκαν και την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου, παραδόθηκαν στους κρατούμενους, από τον Αντιπεριφερειάρχη και τα μέλη του Συλλόγου, τα συγκεντρωθέντα είδη ένδυσης, είδη προσωπικής υγιεινής (οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, κρέμες ξυρίσματος, ξυραφάκια, σαμπουάν, σαπούνια), απορρυπαντικά και τηλεκάρτες.

Ο Διευθυντής των φυλακών συνεχάρη και ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη και τα μέλη του Συλλόγου καθώς και όλους τους πολίτες που βοήθησαν αυτή τη προσπάθεια που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κρατουμένων.

This entry was posted on Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου, 2018 at 21:44 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply