Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βόλεϊ Γυναικών: Ο Αστέρας Γρεβενών υποδέχεται την Νίκη Αιγινίου

Ιανουάριος 4th, 2018 by Χρήστος Μίμης


Η γυναικεία ομάδα του  Αστέρα,  υποδέχεται την Κυριακή  (7/1) στο κλειστό των Γρεβενών, την Νίκη Αιγινίου, με τον κ.Χαντέ να ζητάει συγκέντρωση από την ομάδα. Αυτή είναι η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο Αστέρας Γρεβενών ψάχνει την δεύτερη νίκη.

Η ομάδα μας δίνει το πρώτο παιγνίδι για το 2018 και έχει ένα λόγο παραπάνω να ξεκινήσει την χρονιά, με νίκη.

Το διάστημα των γιορτών η ομάδα μπόρεσε και συνδύασε ξεκούραση και εργασία στο γήπεδο και τώρα με γεμάτες μπαταρίες, κοιτάει μπροστά εν όψει του αγωνιστικού προγράμματος.

Η ομάδα που υποδεχόμαστε η Νίκη Αιγινίου, αυτή την στιγμή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση ως αθλητικός σύλλογος για όλη την χώρα. Η μικρή πόλη (5.000 κάτοικοι) που βρίσκεται στον Ν.Πιερίας, συμμετέχει με ομάδα Ανδρών στην Α’1 Εθνική Κατηγορία με σημαντική επιτυχία και στην κατηγορία των Γυναικών κάνει μια προσπάθεια για ανοδική πορεία.

Ο κ.Τσιμπέρης δήλωσε: «Έχουμε δει την ομάδα του Αιγινίου την πρώτη αγωνιστική απέναντι στον Γ.Σ.Γρεβενών. Πρόκειται για μια ομάδα που δεν τα παρατάει εύκολα και κυνηγάει το καλύτερο δυνατό σε ένα παιγνίδι. Χρειάζεται ετοιμότητα. Εμείς καλούμαστε να είμαστε συγκεντρωμένοι, δυνατοί και σοβαροί όπως θέλουμε να παρουσιαζόμαστε σε κάθε παιγνίδι.»

Το παιγνίδι διεξάγεται στο κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Γρεβενών την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στις 14:00.

Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του αθλήματος στο γήπεδο για να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των ομάδων και δώσει ώθηση στον Αστέρα μας για ένα ωραίο αγώνα.
Η Είσοδος είναι Ελεύθερη.

Αστέρας Γρεβενών

This entry was posted on Πέμπτη, Ιανουάριος 4th, 2018 at 11:04 and is filed under ΒΟΛΕΪ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply