Ξεκίνησε η διαδικασία για Facebook – Twitter

Η παράδοση θέλει και το μαγικό κόσμο του NBA να περιλαμβάνει πλούσια δράση τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων, προκειμένου να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό θέαμα στους φιλάθλους.

Πέρα από τα παιχνίδια που περιλαμβάνει το πρόγραμμα όμως, οι φίλοι του NBA σε όλο τον κόσμο έχουν ένα ακόμα «δώρο» από το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ, καθώς άνοιξε η ψηφοφορία μέσω των κοινωνικών δικτύων για τους παίκτες που θα αγωνιστούν στο επόμενο All Star Game που θα διεξαχθεί στις 18 Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες.


Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι του NBA μπορούν να ψηφίσουν κάνοντας σχόλιο κάτω από μια σχετική φωτογραφία, με το όνομα του παίκτη που θέλουν και το hashtag #NBAVOTE. Αν για παράδειγμα θέλετε να ψηφίσετε τον έλληνα σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο, θα πρέπει να γράψετε κάτω από μια σχετική με το NBA ή τον «Greek Freak» εικόνα: Giannis Antetokounmpo #NBAVOTE.

Κάθε χρήστης του Facebook ή του Twitter μπορεί να ψηφίζει μια φορά ανά 24 ώρες και έως μέχρι δέκα διαφορετικούς παίκτες.

Οι βασικοί παίκτες για τις δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν στο Staples Center, καθώς φέτος δεν θα γίνει με την παραδοσιακή μορφή «Ανατολή – Δύση», θα ανακοινωθούν στις 18 Ιανουαρίου, ενώ οι υπόλοιπο μια εβδομάδα αργότερα.

in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.