Την Παρασκευή 22/12, λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, οι καταρτιζόμενοι των τμημάτων Μαγειρικής και Αρτοποιών του ΙΕΚ Γρεβενών, παρασκεύασαν τα κλασσικά πλέον, γλυκά των Χριστουγέννων, κουραμπιέδες και μελομακάρονα καθώς επίσης και νηστίσιμες σούπες με τοπικά παραδοσιακά – βιολογικά προϊόντα, φακές και τραχανά με λαχανικά.

Οι καταρτιζόμενοι του ΙΕΚ– οι αυριανοί επαγγελματίες στο χώρο της σίτισης και της γαστρονομίας, με συνέπεια και υπευθυνότητα, πέραν της πολύωρης προετοιμασίας, αψηφώντας το κρύο, την Παρασκευή το βράδυ, προσέφεραν και μοίρασαν σε όλο τον κόσμο γλυκά και ζεστές σούπες.



Πολλά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτές των τμημάτων Μαγειρικής κ. Τσιουκάνη, κ. Μπασινά, κ.Καραγκιόζη και κ Λιοσάτο και του τμήματος Ζαχαροπλαστικής κ. Κουσιώρα, όμως όλα τα εύσημα και συγχαρητήρια αποδίδονται στους ίδιους τους καταρτιζόμενους που ανέλαβαν, στήριξαν και χωρίς καμία αμφιβολία , πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία αυτή την εκδήλωση.

Ο διευθυντής, οι εκπαιδευτές και οι καταρτιζόμενοι, ευχόμαστε σε όλους Χρόνια πολλά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευημερία, υπομονή και αισιοδοξία.

Ο Διευθυντής ΙΕΚ Γρεβενών
Τριμίντζιος Χρήστος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.