Όπως το 2003, όπου είχε κερδίσει την ίδια διάκριση το Citroën C3, έτσι και τώρα το νέο Citroën C3 Aircross Next Gen., ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό και κέρδισε το 17ο ετήσιο βραβείο, χάρη στο ξεχωριστό του στυλ και τον πολύ δυναμικό αλλά και «φρέσκο» χαρακτήρα του.

Σημειώνοντας 426.000 πωλήσεις στην Ευρώπη μέσα στο πρώτο 6μηνο του 2017, η Citroën κάνει ρεκόρ εξαετίας αναφορικά με την εμπορική απήχηση των μοντέλων της, σημειώνοντας παράλληλα και αύξηση του μεριδίου της κατά 5,6% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Ένας χρόνος έχει περάσει από το λανσάρισμα του Citroën C3, το οποίο έχει σημειώσει 230.000 πωλήσεις μέχρι στιγμής και τώρα έρχεται το Νέο Citroën C3 Aircross Next Gen. SUV να δώσει νέα ώθηση στις εμπορικές επιδόσεις της Citroën.

Από το 2001, μετά από την ψηφοφορία των μελών του Autobest, προκύπτει ένα αυτοκίνητο ως “BEST Buy Car of Europe”, αυτό που έχει λάβει τις περισσότερες ψήφους από την κριτική επιτροπή. Σε αυτή συμμετέχουν 31 δημοσιογράφοι από 31 Ευρωπαϊκές χώρες. Τα αυτοκίνητα που είναι υποψήφια, κρίνονται σε 13 διαφορετικές κατηγορίες, στις οποίες περιλαμβάνονται η σχεδίαση, η σχέση τιμής – αξίας, η άνεση για τους επιβάτες και η τεχνολογία, καθώς και η ικανότητα του δικτύου της εκάστοτε μάρκας να καλύψει τις ανάγκες του κάθε αυτοκινήτου σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Η πανευρωπαϊκή αυτή διάκριση, είναι ακόμη πιο σημαντική λαμβάνοντας υπόψη τους αντιπάλους του και τη σημαντική διαφορά στην τελική βαθμολογία, αλλά το κυριότερο τα μοντέλα που λανσαρίστηκαν την ίδια χρονική περίοδο στην κατηγορία των Compact SUV.

Αναλυτικά η βαθμολογία έχει ως εξής:

1. Citroen C3 Aircross – 1.423 βαθμοί

2. Opel Grandland – 1.302 βαθμοί

3. VW T-Roc – 1.205 βαθμοί

4. Seat Ibiza – 1.190 βαθμοί

5. Ford Fiesta – 1.182 βαθμοί

6. Honda Civic – 1.138 βαθμοί

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.