Είτε έχετε βάλει ένα ρούχο στην ντουλάπα για να το φορέσετε τις επόμενες μέρες είτε για να το φυλάξετε για μήνες, είναι σημαντικό να τηρείτε κάποιους κανόνες για να μην το βρείτε κατεστραμμένο.

Όλοι λίγο-πολύ κάνουμε συνηθισμένα λάθη που μπορεί να χαλάσουν την εικόνα ενός αγαπημένου μας ρούχου. Δείτε παρακάτω τρία από αυτά…

Δεν κλείνουμε τα φερμουάρ


Κλείνοντας τα φερμουάρ πριν κρεμάσετε ή διπλώσετε ένα ρούχο, γλιτώνετε άλλα ρούχα από τραβήγματα. Επίσης, θυμηθείτε να κλείνετε τα φερμουάρ σε τσάντες και παπούτσια όταν δεν τα χρησιμοποιείτε για να μην χάνουν το σχήμα τους.

Κρεμάμε τα μάλλινα πουλόβερ

Τα συγκεκριμένα ρούχα είναι καλύτερα να διπλώνονται και όχι να κρεμιούνται σε κάποια κρεμάστρα γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να ξεχειλώσουν και να χάσουν την φόρμα τους.

Βάζουμε πολλά ρούχα σε μια κρεμάστρα

Ένα από τα μεγάλα λάθη είναι να βάζουμε πολλά ρούχα σε μια κρεμάστρα. Μπορεί να εξοικονομείτε χώρο στην ντουλάπα, αλλά σίγουρα θα χαλάσετε τα ρούχα που βρίσκονται από κάτω. Μόνο αν η κρεμάστρα έχει πολλά επίπεδα μπορείτε να βάλετε πολλά ρούχα.

 

 

 

newsbeast

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.