Το να χρησιμοποιείτε φυσικά προϊόντα που έχετε στην

κουζίνα σας για να καθαρίσετε διάφορα μέρη του σπιτιού όπως τα τζάμια σας έχει διπλό όφελος καθώς έτσι μειώνετε τον προϋπολογισμό των εξόδων σας, σώζοντας παράλληλα το περιβάλλον και την υγεία σας!

Ειδικά για τα τζάμια του σπιτιού σας, μπορείτε να τα καθαρίσετε χωρίς να επιβαρύνετε την υγεία σας με χημικά προϊόντα. Δείτε τρεις απλούς τρόπους.

1. Νερό και ξίδι

Σε ένα μπολ ανακατέψτε ίση ποσότητα ξιδιού-νερού και τοποθετήστε το μείγμα σε ένα μπουκαλάκι σπρέι. Ψεκάστε τα παράθυρά σας και καθαρίστε τα εύκολα και αποτελεσματικά. Πρόκειται για την πιο εύκολη συνταγή με δύο υλικά που όλοι έχουμε.

2. Οινόπνευμα, νερό και ξίδι

Σε ένα μπολ ανακατέψτε 1/2 φλ. οινόπνευμα, 1/2 φλ. νερό και 1 κ.σ. ξίδι και τοποθετήστε το μείγμα σε ένα μπουκαλάκι σπρέι. Χρησιμοποιήστε το μείγμα και τα τζάμια σας θα γίνουν πιο αστραφτερά από ποτέ.

3. Ξίδι, καλαμποκάλευρο και νερό

Σε ένα μπολ ανακατέψτε 1/4 φλ. λευκό ξίδι, 1 κ.σ. καλαμποκάλευρο, 2 φλ. ζεστό νερό και τοποθετήστε το μείγμα σε ένα μπουκαλάκι σπρέι. Ανακατέψτε καλά και ψεκάστε τα παράθυρά σας. Το καλαμποκάλευρο κάνει τη διαφορά στο καθάρισμα.

baby
loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.