Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η άμεση λύση για τον λεκέ στο χαλί σας

Δεκέμβριος 6th, 2017 by Σταματίνα

Όσο προσεκτικοί και αν είμαστε όταν έχουμε στρώσει τα χαλιά στο σπίτι, πολύ εύκολα μπορεί να λερωθούν από κάτι που θα πέσει κάτω, φαγητό ή ποτό.

Αυτό που πρέπει να κάνετε για να απαλλαγείτε από τον λεκέ είναι να δράσετε αμέσως και να τον αντιμετωπίσετε όσο είναι ακόμη φρέσκος. Υπάρχει μια άμεση λύση η οποία είναι πολύ εύκολη και ταυτόχρονα αποτελεσματική.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι 60ml λευκό ξίδι, 1 κουταλάκι του γλυκού φυσικό υγρό σαπούνι για τα πιάτα και 250ml ζεστό νερό. Ανακατέψτε πολύ καλά όλα τα υλικά. Στη συνέχεια ρίξτε όλα τα υλικά μέσα σε ένα μπουκαλάκι το οποίο έχει ψεκαστήρα. Ανακινείστε το ξανά πολύ καλά και ξεκινήσετε να ψεκάζετε το σημείο που έχει λερωθεί το χαλί. Αφήστε για λίγη ώρα το μείγμα να δράσει και έπειτα τρίψτε την περιοχή με ένα καθαρό σφουγγάρι.

Ο λεκές θα αποτελεί παρελθόν. Αν ο λεκές επιμένει επαναλάβετε και τρίψτε με μια παλιά οδοντόβουρτσα που δεν χρησιμοποιείτε.

 

 

 

newsbeast

 

loading…

This entry was posted on Τετάρτη, Δεκέμβριος 6th, 2017 at 14:42 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply