“Τα παιδιά ζωγραφίζουν και γράφουν τα δικαιώματά τους” 

Οι μαθητές που φοίτησαν κατά το σχοικό έτος 2016-17 στο τμήμα Ε1 του 3ου Δημοτικού  σχολείου Γρεβενών, μαζί με τη δασκάλα τους Μαίρη Παρασκευά,  βραβεύτηκαν με το 2ο Βραβείο από τη Unicef στην κατηγορία Βιβλία -Εφημερίδες, για το βιβλίο που δημιούργησαν με θέμα “Τα παιδιά ζωγραφίζουν και γράφουν τα δικαιώματά τους”. 

Ο τίτλος του βιβλίου “Φύλαξέ μου μια ευχή”, στις σελίδες του οποίου οι μαθητές του Ε1 ζωγράφισαν, “μίλησαν”, έγραψαν και αποτύπωσαν τα δικαιώματά τους.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του παιδιού (20 Νοεμβρίου) στην Αθήνα, όπου εκπρόσωπος των μαθητών και η εκπαιδευτικός παρέλαβαν το βραβείο.


Οι μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα είναι οι εξής : Ερμής Β., Θανάσης Β., Εύη Γ., Ιωάννα Δ., Σταυρούλα Κ., Αλεξάνδρα Κ., Ευθύμης Κ., Ιωάννα Κ., Φένια Κ., Γιάννης Κ., Κλάιντι Λ.,  Γιάννης Λ., Κατερίνα Μ., Δέσποινα Μ., Γιάννης Μ., Μαρία Μ., Γιάννης Π., Φάμπι Τ.


Διαβάστε και εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.